Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO onthult startdatum van Industry seizoen drie

Industry is eindelijk terug: Het acht afleveringen tellende derde seizoen komt deze zomer terug op HBO en HBO Max.

Het drama, gecreëerd door Mickey Down en Konrad Kay, volgt een groep jonge bankiers terwijl ze hun identiteit smeden binnen de omgeving van een snelkookpan en de seks- en drugsverslaving van het kantoor van de internationale bank Pierpoint & Co in Londen.

15436 Industry s3

In seizoen drie, als Pierpoint naar de toekomst kijkt en groots inzet op ethisch investeren, bevinden Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) en Eric (Ken Leung) zich in het middelpunt van de flitsende beursgang van Lumi, een groen tech-energiebedrijf onder leiding van Henry Muck (Kit Harington), in een verhaal dat helemaal doorloopt tot de top van de financiële wereld, de media en de overheid.

Sinds haar vertrek bij Pierpoint wil Harper (Myha'la Herrold) graag terug naar de verslavende spanning van financiën en vindt ze een onwaarschijnlijke partner in FutureDawn portfoliomanager Petra Koenig (Sarah Goldberg).

Andere terugkerende castleden zijn Conor MacNeill, Sagar Radia, Indy Lewis, Adam Levy, Sarah Parish, Trevor White, Elena Saurel en Irfan Shamji.

Nieuwe castleden naast Harington zijn Sarah Goldberg als Petra Koenig, Miriam Petche als Sweetpea Golightly, Andrew Cavill als Lord Norton, Roger Barclay als Otto Mostyn, Fady Elsayed als Ali El Mansour en Fiona Button als Denise Oldroyd.

Industry seizoen drie start op zondag 11 augustus.

De serie is een Bad Wolf productie voor HBO/BBC en wordt geproduceerd door Jane Tranter, Kate Crowther en Ryan Rasmussen voor Bad Wolf; en Rebecca Ferguson voor BBC. De regisseurs zijn Mickey Down & Konrad Kay, Isabella Eklöf en Zoé Wittock.
Vorige aflevering
Jerusalem
Jerusalem
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Industry