Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

I May Destroy You krijgt geen tweede seizoen

Naar verwachting zal er geen tweede seizoen verschijnen bij HBO en BBC One van de Britse dramaserie I May Destroy You.

I May Destroy You had lagere kijkcijfers dan andere series bij HBO, maar werd de serie wel voor meerdere prijzen genomineerd. Hoewel lagere kijkcijfers niet gelijk betekenen dat een serie wordt beëindigd, lijkt het er op dat er toch geen tweede seizoen van de dramaserie zal verschijnen.

Casey Bloys, hoofd content bij HBO, zegt dat bedenkster Michaela Coel (Black Earth Rising) nadenkt over wat ze wil doen, maar dat er geen tweede seizoen komt. "Ik denk niet dat er nog een I May Destroy You komt, er komt geen seizoen twee aan. Maar ze denkt na over wat ze nu wil doen en hopelijk hebben we het geluk om weer samen te werken." Ook actrice Harriet Webb (Scarborough) gaat er vanuit dat er geen tweede seizoen zal worden gemaakt. "Ik zou verrast zijn, maar alles is mogelijk."


Michaela Coel als Arabella Essiuedu

Naast dat Coel de serie bedacht, vervult ze ook de hoofdrol. Het verhaal draait om de succesvolle Arabella Essiuedu. Nadat ze seksueel misbruikt wordt in een nachtclub wordt Arabella gedwongen alles opnieuw te beoordelen: haar carrière, haar vrienden, zelfs haar familie. Terwijl ze worstelt om in het reine te komen met wat er is gebeurd, begint ze aan een reis van zelf ontdekking.
Vorige aflevering
Ego Death
Ego Death
01x12
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_tweemaalh
18 feb 2021 11:22 -
Dit was wat mij betreft één van de beste (en meest ondergewaardeerde) series van vorig jaar. Ik had het idee dat er nog veel meer te vertellen viel, maar het einde was ook als seriefinale prima
Reageer
avatar_mg00079
18 feb 2021 18:28 -
mee eens!
Reageer
I May Destroy You