Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Help - Meest gestelde vragen

terug

Categorie: Account

Registreren
Profiel
Gratis account
Premium account
Koppelingen Social Media
Account verwijderen
Wachtwoord vergeten

Profiel

Hoe richt in mijn profiel in?
Op je profielpagina vind je al je persoonlijke gegevens. Klik op ‘profiel bewerken’ om je profiel naar jou smaak in te richten!

Wat kan ik met mijn profiel?
Op jouw eigen profiel kun je series die jij volgt of wilt gaan volgen toevoegen. Zo ben je direct op de hoogte van het laatste nieuws, kun je gekeken afleveringen afvinken en heb je overzicht in je eigen statistieken. Wil je je profiel wijzigen? Klik dan op ‘profiel wijzigen’ rechtsboven aan de pagina.

Hoe voeg ik series toe aan mijn profiel?
Er zijn verschillende manieren om series aan jou profiel toe te voegen. Je kunt een serie gaan volgen door ‘start met volgen’ of ‘toevoegen aan favorieten’ aan te vinken. Deze toepassingen staan onder de poster van de desbetreffende serie aan de rechterkant van de pagina.

Hoe verwijder ik series van mijn profiel?
Je kunt een serie verwijderen van je profiel door ‘stop met volgen’ aan te klikken. Deze toepassing vind je onder aan de poster van de desbetreffende serie aan de rechterkant van de pagina. De serie zal direct worden verwijderd van je profiel.

Hoe vind ik vrienden op MijnSerie?
Klik op de Homepage rechtsboven op ‘gebruikers’. Hier kan je je vrienden zoeken op gebruikersnaam of e-mail adres. Wacht niet langer en wordt vrienden op MijnSerie!