Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Paramount schrapt afleveringen Heathers na schietincident

Producent en zender Paramount heeft twee afleveringen van de omstreden serie Heathers geschrapt na de aanslag op een synagoge in Pittsburgh. In de geschrapte afleveringen krijgen scholieren schietles.

De serie werd vorig jaar gemaakt, maar belandde op de plank na de bloedige schietpartij op een middelbare school in Parkland (Florida) in februari 2018. Daarna zou de serie in de zomer worden uitgezonden, maar een dodelijke schietpartij op een school in Santa Fe (Texas) dwong Paramount de serie nogmaals uit te stellen.

Uiteindelijk werd besloten in oktober de serie alsnog een plek te geven op de zender. Er werden een paar mogelijk schokkende scènes geschrapt en het aantal afleveringen werd teruggebracht van tien naar negen.

De dagelijkse uitzendingen begonnen 25 oktober met twee afleveringen per dag, maar nu heeft Paramount na de aanslag in Pittsburgh, waar een man elf mensen doodschoot in een synagoge, toch besloten twee afleveringen niet uit te zenden, schrijft The Hollywood Reporter. De finale is maandagavond overigens wel uitgezonden.

Eerder werd al bekendgemaakt dat de serie geen tweede seizoen krijgt.

Video on youtube
Vorige aflevering
Are We Going to Prom or Hell?
Are We Going to Prom or Hell?
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TragicError
01 nov 2018 12:51 -
Wat zegt dit bericht nu daadwerkelijk. Is Amerika te gevaarlijk of is de kwaliteit van de serie te realistisch.
Reageer
avatar_Arjensky
01 nov 2018 16:01
Er zijn in de VS natuurlijk regelmatig schietpartijen en ik vermoed dat het niet zo zeer het realisme uit die aflevering is (het is een comedy) maar meer dat er grappig gedaan werd over schoolshootings door een oefening te houden.
Reageer
Heathers