Hanna

7.8 / 10
50 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Het derde seizoen van Hanna heeft startdatum en teaser

De teaser trailer en datum voor het derde seizoen van Amazon Prime serie Hanna werd aangekondigd op New York Comic Con.

Zoals eerder aangekondigd, voegt Ray Liotta (Shades of Blue, foto) zich bij de cast voor het derde seizoen als Gordon Evans, een gerespecteerde voormalige militair en inlichtingenagent met ongelooflijke insider-kracht. Evans ziet zichzelf als een visionair met een rigide morele code, een echte patriot die zal doen wat nodig is om zijn land te beschermen.In het derde seizoen wordt de reis van Hanna vervolgt, een buitengewone jonge vrouw gespeeld door Esmé Creed-Miles, die is opgericht door de sinistere organisatie Utrax en is opgeleid tot huurmoordenaar. Hanna probeert nu in het geheim Utrax van binnenuit te vernietigen om zichzelf uit zijn greep te bevrijden, allemaal met de hulp van haar vorige aartsvijand, voormalig CIA-agent Marissa Wiegler (Mireille Enos). Samen hebben ze de hooggeplaatste Utrax-agent John Carmichael (Dermot Mulroney) gedwongen om hun missie te helpen. Maar haar mede-jonge moordenaars, Sandy (Áine Rose Daly) en Jules (Gianna Kiehl) en nieuwe vijanden beginnen Hanna's complot te vermoeden.

Naarmate Hanna dichter bij haar doel komt, begint ze niet alleen een wereld veranderende agenda te ontdekken, maar ook de ware kracht achter Utrax die tussen haar en vrijheid staat.

Hanna's uitvoerend producent Tom Coan zei in een panel op NYCC dat er twee bedoelingen waren om de serie "meer verfijnd en dynamischer te maken - en dat was het middelpunt waarop alles was gebouwd ... we werkten volgens het principe om te proberen het zo spannend mogelijk te maken.”

Op 24 november zal het derde seizoen met zes afleveringen van start gaan bij Amazon Prime Video.

Vorige aflevering
Do Not Sleep
Do Not Sleep
03x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
11 okt 2021 12:39 -
Ik ken de serie niet, maar het klinkt heel erg als Nikita of Alias. Nou vind ik dat prima series. Kan iemand mij vertellen of deze serie vergelijkbaar is?
Reageer
avatar_Faceman
11 okt 2021 18:35 -
qua genre zijn ze verglijkbaar, maar ik vond vooral Alias heel goed en Nikita ontspoorde een beetje op het laatst. Hanna is leuk, maar haalt het qua acteren zeker niet bij Nikita en al helemaal niet bij Alias.
Reageer
avatar_BlackBiker
12 okt 2021 10:27
Dank voor je reactie! Ik denk dat ik dan rustig ga beginnen en eens een aflevering ga checken.
Reageer
Hanna