Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen Gooische Vrouwen vanaf eind 2024 te zien op SBS 6 en Videoland

Een nieuw seizoen van de populaire serie Gooische vrouwen is eind 2024 te zien op televisie. Videoland en Talpa werken samen aan een nieuw seizoen, bevestigt Talpa.

Het nieuwe seizoen is net als de eerdere seizoenen en de films naar een idee van Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman. SBS6 en de streamingdienst maken binnenkort meer informatie bekend.

Gooische vrouwen was te zien tussen 2005 en 2009. De hoofdrollen werden gespeeld door Linda de Mol (Cheryl), Tjitske Reidinga (Claire), Susan Visser (Anouk) en Annet Malherbe (Willemijn). Vanaf seizoen vier was Lies Visschedijk (Roelien) in plaats van Malherbe te zien.

14344 Gooische Vrouwen

In 2009 won het programma de Gouden Televizier-Ring, nadat de serie de drie jaar daarvoor al genomineerd was. In 2011 en 2014 verschenen nog films die voortborduurden op het verhaal van de serie. Deze trokken allebei meer dan twee miljoen bezoekers.

Regisseur Will Koopman is “ontzettend blij” dat hitserie Gooische vrouwen in 2024 terugkeert. Dat laat zij in een korte reactie aan het ANP weten. Talpa maakte dinsdag bekend samen met Videoland te werken aan de comeback van de vier vrouwen.

“Het is fantastisch dat we allemaal weer bij elkaar komen”, meldt Koopman, die ook de vorige reeksen maakte met Linda de Mol. “Ik verheug mij er enorm op. We zijn nu bezig met de scripts. Het oude gevoel komt weer helemaal terug.” Meer details over de nieuwe Gooische vrouwen-serie wil zij nog niet delen.

Linda de Mol laat op de site LINDA weten dat echt iedereen weer meedoet. "Alle vier de Gooische vrouwen, Martin Morero, tante Cor, Dokter Rossi, Yari...", vertelt ze.
Vorige aflevering
Het einde
Het einde
05x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gooische vrouwen