Genius

7.5 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Genius in mei bij National Geographic

National Geographic komt binnenkort met het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.

Het nieuwe seizoen gaat over het leven van de alom geprezen Queen of Soul, en is gemaakt met instemming van de nabestaanden. Cynthia Erivo speelt Aretha Franklin in de serie, de zangeres die in augustus 2018 overleed. Cynthia Erivo is een Britse actrice en zangeres, die eerder te zien was in de series Chewing Gum en Mr Selfridge.


Aretha Franklin in 1992

National Geographic start op 25 mei met de serie over Aretha Franklin en die is dan op vier achtereenvolgende dagen te zien. Ze was een gospel-sensatie, een uitgesproken burgerrechten-strijder en een van de meest begaafde zangeressen van haar generatie. Ze heeft meer dan 75 miljoen platen wereldwijd verkocht, bij drie presidentiële inhuldigingen opgetreden en was de eerste vrouw die werd ingewijd in de Rock & Roll Hall of Fame.

Eerder stonden op de zender National Geographic in Genius de levens van Albert Einstein en Pablo Picasso centraal.
Vorige aflevering
Picasso: Chapter Ten
Picasso: Chapter Ten
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
zondag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
zondag, 10:00