Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Game of Thrones start 14 april

HBO heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer het laatste seizoen van Game of Thrones van start gaat. Het afscheid van de fantasyserie start in de Verenigde Staten op 14 april.

Dat betekent dat Ziggo Movies & Series XL, die de serie in Nederland vertoont, volgt op 15 april. De startdatum werd duidelijk in een teaser die HBO zondagavond in de Verenigde Staten liet zien. Daarin vinden Sansa Stark, Arya Stark en Jon Snow in een tunnel hun eigen standbeelden, waarna de omgeving ineens bevriest.


Het laatste seizoen van Game of Thrones bestaat uit zes afleveringen. HBO-baas Casey Bloys speculeerde eerder dat de afleveringen langer zouden worden dan in eerdere seizoenen en deed daarbij een suggestie over uitzendingen van twee uur. Afgelopen zomer liet hij echter aan Entertainment Weekly weten dat de laatste zes delen van de serie toch niet zó lang zullen zijn.

De makers van Game of Thrones lieten eerder weten dat ze meerdere scenario's voor de finale van de serie zouden filmen, omdat ze niet willen dat het voor de crew en acteurs duidelijk is hoe de serie eindigt. Ook de hoofdrolspelers van de succesvolle serie die in 2011 startte, weten dus niet hoe hun personages eindigen. De cast zal naar de laatste aflevering moeten kijken om te zien welk scenario is gekozen.
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
14 jan 2019 13:08 -
Kan niet wachten om te zien hoe het afloopt. Jammer trouwens dat de afleveringen geen twee uur gaan duren. Ik vraag me af hoe ze alle verhaallijnen netjes kunnen afronden in 'maar' zes afleveringen, die dan ook nog eens niet veel langer gaan duren als de 'normale' afleveringen van de afgelopen zeven seizoenen.
Reageer
avatar_eentje
15 jan 2019 18:51
Zal hele aflevering door verhaal zijn met minder onnodige opvulling scènes hoop ik
Reageer
Game of Thrones