Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Hoe gaat het zevende seizoen van Game of Thrones er uit zien?

We moeten nog even wachten tot het zevende seizoen van Game of Thrones van start gaat, maar sommige castleden zijn bereid om alvast een heel klein minuscuul tipje van de sluier op te lichten. De opnames zijn bijna afgerond voor dit zevendelige seizoen en Mashable heeft aan sommige castleden gevraagd wat zij er van vonden en wat de kijker kan verwachten.

Alfie Allen hij speelt Theon Greyjoy vertelde: “Het tempo op de set is hetzelfde gebleven, maar er hangt wel een soort gevoel van verdriet.” Liam Cunningham, Davos Seaworth was het daar mee eens: “Soms is het een beetje vreemd op de set; het is extra werk en voegt een bepaalde spanning toe, die we soms wel kunnen gebruiken. Maar ik ben nooit zo toegewijd aan een baan als nu, en ook niet zo lang. Ik heb een familie en die ga ik heel erg missen.”

Uiteraard geven de acteurs niets prijs van het verhaal, plot of iets anders, maar Cunningham vulde aan: “We weten dat het tot een einde gaat komen, en zonder teveel weg te geven, de boel komt samen.” Grey Worm, gespeeld door Jacob Anderson, vertelde dat de kijker wel wat kan verwachten: “Ik vind het verbazingwekkend hoeveel er in zeven afleveringen past, want dit voelt niet als een normaal seizoen, het voelt veel groter.” Alfie Allen vulde aan: “Het wordt een gek seizoen. Het zal mensen omver blazen. Het heeft nog steeds hetzelfde thema; personages die elkaar nooit eerder ontmoet hebben, zullen dat nu wel doen. En ze gaan het ditmaal nog veel verder nemen.”

Wat verwacht jij van het één na laatste seizoen van Game of Thrones?


Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Javelin
20 feb 2017 16:59 -
Ik verwacht van het 7e seizoen, dat ik het 3 afleveringen te weinig vind :P
Reageer
Game of Thrones