Fubar

7.2 / 10
55 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20232023 (Beëindigd)
Genres:Actie
Netwerk:Netflix
Fubar is een Amerikaanse actieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 25 mei 2023.

Fubar begint als Luke Brunner (Arnold Schwarzenegger) en zijn dochter Emma (Monica Barbaro) erachter komen dat ze beiden al jaren in het geheim als CIA-agenten werken. Vader en dochter realiseren zich al snel dat hun hele relatie een leugen is geweest en dat ze elkaar niet helemaal kennen. Ze worden al snel gedwongen om samen te werken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Fubar.

Populaire reacties (10)

avatar BlackBiker
7
26 Mei 2023
Als je de samenvatting van deze serie leest, dan zou je kunnen denken dat het een drama serie is over een vader en een dochter die elkaar moeten leren kennen.
Maar drama kan je dit zeker niet noemen. Het is juist een hele grappige actie serie met veel humor. Ja, die vader/dochter relatie is behoorlijk vreemd, maar dat wordt met heel veel humor uitgewerkt.

Ik heb nu drie afleveringen gezien en ben heel enthousiast.
Het enige nadeel is dat elke aflevering met een cliffhanger eindigt en je eigenlijk automatisch doorskipt naar de volgende aflevering. Let dus op je bedtijd :-)
avatar seriefanconny
5.5
30 Mei 2023
Eerste aflevering gekeken. Niet grappig, geen actie. Valt tegen. Wat is dit nu? Acteren kan hij niet echt en dat wordt nu pijnlijk duidelijk.

Vergelijkbare series

Fubar