Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fringe: De waarheid achter Walter Bishop

De aflevering van Fringe donderdag avond (28 jan) was nog al een ongelooflijk verwarrende blik in de geest van Walter Bishop (John Noble). Laten we het hebben over wat we geleerd hebben van onze favoriete "PhD-turned-psychopath-turned-papa" oké?


1. Walter's echte achternaam is Bishoff. Zijn vader, dr. Robert Bishoff, veranderde zijn naam toen hij kwam overzee.

2. Zijn vader was een nazi-soort. Bishoff was een wetenschapper verbonden aan de Universiteit van Berlijn, maar hij gaf ook de lab geheimen aan Amerikaanse bondgenoten tijdens de oorlog. Veel van zijn formules, inclusief degene die de nazi's zou helpen bij het creëren van de perfecte dood bij veel mensen met genetisch gerichte toxinen, werden geschreven in oude romans.

3. Het huwelijk is zijn gedachten. Hij zei dat Peter (Joshua Jackson) zijn oude tux moet dragen wanneer hij trouwt met Olivia (Anna Torv). (Gelieve daar niet gaan, J.J. Abrams!)

4. Hij zal alles doen, zelfs doden voor zijn familie. Nadat het team de man op spoorde die met behulp van Bishoff's formule massa's mensen vermoorde. Creëerde Walter een toxine voor de moordenaar en gaf hem zijn eigen medicijn.

Wat heb je geleerd over Walter gisteravond? Hoe denk je dat deze informatie verbindt tot Massive Dynamic? En waar de hel was de waarnemer?
Vorige aflevering
An Enemy of Fate
An Enemy of Fate
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fringe