Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

'HBO Max werkt aan eenmalige reünie Friends'

Het ziet ernaar uit dat de cast van de iconische komedieserie Friends weer bij elkaar komt voor een reünie-special. Dat is dan ruim 25 jaar nadat de serie van start ging.

Het zal een eenmalig project zijn en de special heeft geen script. HBO Max wil het project realiseren om de eigen streamingdienst bekender te maken. Alle afleveringen van de serie Friends zijn binnenkort te zien bij het streamingplatform HBO Max, dat in mei in de Verenigde Staten van start gaat en volgend jaar in Europa beschikbaar komt.

Friends was tien seizoenen te zien bij NBC tussen 1994 en 2004. Er verschenen 236 afleveringen. Deadline meldt nu dat er zware onderhandelingen hebben plaatsgevonden met de Friends-acteurs Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry om mee te doen aan de reünie. Inmiddels zouden ze een principeakkoord hebben bereikt met producent Warner Bros. De special gaat een uur duren. De zes acteurs zouden ieder $ 3 miljoen tot $ 4 miljoen ontvangen als ze meedoen.

Dat lijkt een hoop geld, maar de rechten van de complete serie, die in de Verenigde Staten eerder bij Netflix te zien was, blijken $ 425 miljoen waard te zijn. HBO Max heeft nog geen formele bevestiging gegeven van het project. Maar acteur Matthew Perry heeft wel onderstaande tweet geplaatst.

Vorige aflevering
The Last One (2)
The Last One (2)
10x18
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
07 feb 2020 13:48 -
Leuk!
Reageer
Friends