Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Tips horrorseries

19-08-2014 13:02

Wie weet nog een goede serie met verhaallijn in genre Horror ,zoiets als the Walking Dead?

22-08-2014 13:05

De bekende series zijn toch wel
- Teen Wolf (loopt nog)
- Supernatural (loopt nog)
- The Strain (loopt nog)
- American Horror Story (loopt nog)
- Hemlock Grove (loopt nog)
- The River (gecancelt)

Maar ook series als Harper's Island (beindigt, dus wel een einde) en Siberia (gecancelt) zijn wel leuk om te zien. Niet echt horror, maar het komt in de buurt.

12-09-2014 12:42

Zijn geen Amerikaanse, maar Britse series, wel horror:
- The Fades (2011) - Een zeventienjarige jongen kan geesten zien. Won in 2012 de BAFTA Award voor beste dramaserie. Gecanceld na één seizoen.
- In the Flesh (2013-heden) - Vier jaar na de zombie apocalyps moeten zombies weer terug in het dagelijkse leven komen. Won in 2014 de BAFTA Award voor beste miniserie en beste mannelijke hoofdrol. Er zijn nu twee seizoenen. Een derde seizoen is nog niet aangekondigd, maar het is nog niet gecanceld.
- Whitechapel (2009-2013) - De detectives van het Londense district Whitechapel proberen de meest gruwelijke moorden op te lossen door te kijken naar soortgelijke misdrijven die in het verleden zijn gepleegd. Gecanceld na vier seizoenen.

01-10-2014 21:29

Als je pure horror wil zien, moet je de serie Hannibal volgen. Het is niet dat je veel bloed ziet ofzo, maar de gedachten achter deze moorden zijn zó ziek...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.