Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Goed serie?

12-05-2012 16:21

Whatsup filmliefhebbers,

Ik ben denk ik nog een beginneling als hetngaat om series volgen maar met trots kan ik zeggen dat ik de volgende series helemaal af heb gekeken en ze super vond:
THE OC, prison break en vampire diaries
Nou wil ik eigenlijk een serie volgen die in die richting is. High school achtte smaak heb ik een beetje denk ik. Enige aanraders?
Ik vind vampierenfilms o.a twilight keihard dus ik dacht ik begin aan true blood maar mede doordat ik vampire diaries kijk is de vraag er naar mimder dus die hoeft niet genoemt te worden. Bedankt alvast!

12-05-2012 19:29

Dat zijn inderdaad leuke series die je hebt gekeken ;-). Ikzelf was ook helemaal van die series en Vampire Diaries komt gewoon terug voor een 4e seizoen dus over een paar maand kun je daar gewoon weer mee verder gaan. Heb hieronder even een paar series onderverdeeld die misschien iets voor je kunnen zijn:

Gossip Girl (speelt af op high school)
Hellcats (high school)
Life Unexpected (past wel in het The O.C. rijtje)
One Tree Hill (Zijn 9 seizoenen van, dus je verveelt je niet ;-). High school en verder in het leven na seizoen 4)
Pretty little liars (high school)
The lying game (high school)
The secret life of the american teenager (high school)
The secret circle (past in het rijtje vampire diaries, helaas niet verlengt met 2e seizoen)
Hart of Dixie (zou je echt moeten proberen)
Kyle XY (weet niet zeker of dit wat voor je is, maar grote kans dat je het wel leuk vindt)
Lie to me (past in het rijtje prison break denk ik)
Moonlight (past in het rijtje vampire diaries)
Once Upon a Time (past niet in een rijtje, gewoon proberen ;-) is uniek)
Revenge (gaat over wraak nemen op een hele goede doordachte manier. prison break meets the o.c.?)
Smallville
10 things I hate about you (high school)
90210 (high school)

Ben benieuwd wat je er van vindt, laat het me even weten als je wilt =).

14-05-2012 12:28

Hey,

Als eerst erg bedankt voor je uitgebreide reactie. Dat waardeer ik echt!
Nu terug naar de series die je aanraadt. Ik ben vergeten te zeggen dat ik een jongen ben en als ik zo op youtube kijk bij de eerste 3 genoemde series zijn ze erg gebaseerd om meisjesachtige series:p Snap je wat ik bedoel? Al vind ik het niet erg om naar ze te kijken maar het mag eigenlijk niet verder gaan dan bv. vampire diaries:p Anders gaat het boven me pet. Als je je advies kan baseren op dat wat ik hierboven heb beschreven zou het erg helpen;) Thank you!

14-05-2012 13:24

Nextone, als je de series die je hebt gezien toevoegt aan je profiel. Dan geeft MijnSerie op de homepage je goede suggesties. Deze kan je verwijderen waardoor er weer nieuwe suggesties komen. Je zal wel eerst je profiel aan moeten vullen voor betere suggesties!

14-05-2012 13:42

ah ja, dat is het nadeel van usernames, je weet niet altijd of je te maken hebt met een man of vrouw :p.

Ik heb even de puur-voor-meiden-series geschrapt en zet hieronder de overgebleven series neer die ook nog voor mannen kunnen. En verder kun je idd je profiel verder aanvullen en gebruik maken van de seriesuggesties op je homepage.

One Tree Hill (gezien je The O.C. ook leuk vond, maybe dit ook)
The secret circle (past in het rijtje vampire diaries, helaas niet verlengt met 2e seizoen)
Kyle XY (mijn broer vond het ook leuk)
Lie to me (past in het rijtje prison break denk ik)
Moonlight (past in het rijtje vampire diaries)
Once Upon a Time (past niet in een rijtje, gewoon proberen ;-) is uniek, mijn broer kijkt het ook)
Smallville

En verder zijn er nog zoveel series die je eerder voor mannen aanmerkt dan voor vrouwen, maar die lijst is extreem lang. Kijk maar eens tussen je serie suggesties ;-).

14-05-2012 23:02

Best moeilijk hoor... Een serie kan erg persoonlijk zijn. Waar de één mee wegloopt, ziet de ander totaal niet zitten. Ik ben zelf huge fan van Breaking Bad, het verhaal en het camerawerk vind ik echt subliem, ook de personages vind ik erg sterk neergezet. Once Upon a Time vind ik ook erg leuk, maar kan mij voorstellen dat er mannen zijn die het geheel wat " zoetig " vinden. Revenge, eerder aangegeven door Jessy, krijgt zeker ook de aanbeveling.

Ik beschouw mijzelf ook nog als beginneling als het om series gaat, maar het is wel raadzaam om je horizon wat te verbreden in verschillende genres. Soms bevallen die beter, dan je in eerste instantie had gedacht ;)

14-05-2012 23:18

Ik had Revenge idd eerder wel genoemd en later niet. Durfde niet te zeggen of het meer voor meiden of voor jongens is. Zelf ben ik wel een enorme fan! Ben enorm benieuwd naar de laatste 2 afleveringen van seizoen 1 komende 2 weken.
Heb je de seizoensfinale van once upon a time gezien Nol? Wat vond je ervan?

15-05-2012 00:25

Nee... Ben op vakantie geweest, dus een paar afleveringen gemist. Maar als ik ze heb gezien, laat ik mijn mening zeker even aan je weten. Op vakantie wel seizoen 2 van 24, bijna af kunnen kijken, dat was verschrikkelijk ;) Had de box van 24 al een tijd liggen, maar kwam er maar niet van. Gelukkig heb ik nog een paar seizoenen te gaan :)

Ik volg Once Upon a Time via Film1 en was bij deel 16 gebleven, denk dat Film1 over ongeveer 5 wkn bij het laatste deel is. 22 delen zijn het er toch in seizoen 1 ?

15-05-2012 12:29

Ik heb 24 nog nooit gezien, maar het staat wel al tijden op mijn must-try-list. Maar ik kijk ook al zoveel andere series dus hij blijft er denk ik ook nog even staan totdat ik weer ruimte heb voor een nieuwe serie erbij.
Once upon a time heeft inderdaad 22 afleveringen, zondagavond is de laatste uitgezonden in Amerika. Ben benieuwd wat je er van vindt.

15-05-2012 18:23

Zeker is proberen Jessy :) 24 is echt een aanrader... Ik heb de film 24, welke aansluit op seizoen 7, ook maar alvast veiliggesteld. Alhoewel ik waarschijnlijk dit jaar niet verder ga komen dan seizoen 3. Eigenlijk zou een dag 38 uur moeten duren, maar dan was de serie ook weer langer ;)

15-05-2012 18:31

24 en Breaking Bad zijn geniaal. Maar dat zijn Dexter, Homeland en White Collar ook. En Suits. En waarschijnlijk mis ik er nu nog wel een paar waar ik stiekem geen genoeg van kan krijgen... ;)

15-05-2012 20:02

White collar en suits staan wel vrij hoog op mijn lijstje om te gaan proberen. Heb er veel positiefs over gelezen, maybe dat ik dat in de zomervakantie ga volgen =).

15-05-2012 20:04

en sowieso mag een dag van mij wel langer duren haha. Heb zoveel series die ik nog graag wil zien en series die ik volgde en inmiddels behoorlijk mee achterloop.

16-05-2012 18:54

Zo echt he... Kan die Lange dat niet ergens inbouwen, een extra dag per week ;-)

17-05-2012 13:29

zou leuk zijn haha

20-05-2012 00:14

Ik zal is kijken wat ik kan bouwen ;-)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.