Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Flikken Maastricht krijgt vijftiende seizoen

Het veertiende seizoen van Flikken Maastricht ging vrijdag 3 januari van start op NPO 1. Nu is er een vijftiende seizoen aangekondigd.

Flikken Maastricht ging in september 2007 van start. In de serie gaan de politierechercheurs Eva van Dongen (Angela Schijf, Meisje van plezier) en Floris Wolfs (Victor Reinier, Gooische vrouwen) de strijd aan tegen de misdaad in en rond Maastricht. In eerste instantie moeten de twee niets van elkaar hebben, maar ze groeien steeds meer naar elkaar toe. Het veertiende seizoen is net een paar maanden uit. Op het Instagram account van de serie werd bekend gemaakt dat Flikken Maastricht terugkeert met een vijftiende seizoen. Het is nog niet bekend vanaf wanneer het vijftiende seizoen te zien is.


Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier)

Het veertiende seizoen ging in januari van start op NPO 1, maar de eerste aflevering werd al een week eerder op NPO Start Plus gepubliceerd. Marlijn Weerdenburg (Danni Lowinski) en cabaretier Richard Groenendijk spelen in het viertiende seizoen een gastrol. Naast dat de afleveringen van het nieuwe seizoen wekelijks te zien zijn op NPO 1 en de streamingdienst van de omroep, kan je alle vorige seizoen terugkijken NPO Start Plus.
Vorige aflevering
Dewulf
Dewulf
14x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1