Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Flikken Maastricht krijgt vijftiende seizoen

Het veertiende seizoen van Flikken Maastricht ging vrijdag 3 januari van start op NPO 1. Nu is er een vijftiende seizoen aangekondigd.

Flikken Maastricht ging in september 2007 van start. In de serie gaan de politierechercheurs Eva van Dongen (Angela Schijf, Meisje van plezier) en Floris Wolfs (Victor Reinier, Gooische vrouwen) de strijd aan tegen de misdaad in en rond Maastricht. In eerste instantie moeten de twee niets van elkaar hebben, maar ze groeien steeds meer naar elkaar toe. Het veertiende seizoen is net een paar maanden uit. Op het Instagram account van de serie werd bekend gemaakt dat Flikken Maastricht terugkeert met een vijftiende seizoen. Het is nog niet bekend vanaf wanneer het vijftiende seizoen te zien is.


Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier)

Het veertiende seizoen ging in januari van start op NPO 1, maar de eerste aflevering werd al een week eerder op NPO Start Plus gepubliceerd. Marlijn Weerdenburg (Danni Lowinski) en cabaretier Richard Groenendijk spelen in het viertiende seizoen een gastrol. Naast dat de afleveringen van het nieuwe seizoen wekelijks te zien zijn op NPO 1 en de streamingdienst van de omroep, kan je alle vorige seizoen terugkijken NPO Start Plus.
Vorige aflevering
Vendetta
Vendetta
18x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Flikken Maastricht