Flikken Rotterdam

7.8 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 4, Aflevering 10

Armageddon

De aanval op het internet lijkt te lukken. Daniel heeft echter een tweede plan. Hij dreigt de kinderen, inmiddels voorzien van bomvesten, op te blazen. Esther weet waartoe hij in staat is en pas als Dries en de collega's de kinderen veiligstellen, gaat ze het gevecht met Daniel aan.
Gastrollen:
Joy Delima(Charlie Oostzaan), Ruurt de Maesschalck(Orlando Hooi), Dragan Bakema(Daniel), Freerk Bos(Peter Carr), Tycho Post(Semjon), Marc Nochem(Marty Treurnich), Peter Post(Sebastiaan Alting), Kenneth Herdigein(Colonel Defense), Chris Tates(Medewerker AIVD), Sabri Saad El-Hamus(Hoofdofficier), Claire Bender(Debby Vermeulen), Marike van Weelden(Chef AIVD), Cees Heyne(Reinout Bruinink), Winston Post(Sergeant)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
15 november 2019, 20:30
Reacties (2)
avatar_jaccdejonge
14 feb 2021 17:21 -
ik wilt graag aflevering kijken kijken van flikken rotterdam seizoen 4 aflevering 10
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
14 feb 2021 19:00
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben. De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders! Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer! Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer
Flikken Rotterdam