Leuk?
6
1
Bekijk stemmen

AMC geeft Fear the Walking Dead vierde seizoen

Nog voor de start van het derde seizoen heeft AMC een vierde seizoen besteld van de zombieserie Fear the Walking Dead. Daarnaast maakte de zender bekend dat Andrew Chambliss en Ian Goldberg (Once Upon a Time) de co-producenten zijn.

"We zijn erg opgewonden om de reis van Fear the Walking Dead voort te zetten. We kijken er echt naar uit om samen te werken met dit getalenteerde team", klinkt het bij AMC. Chambliss en Goldberg kijken er naar uit: "We zijn blij om deel uit te maken van het team en we zijn erg opgewonden om met deze ploeg samen te werken aan deze serie. We houden van dit universum en zijn zeer vereerd dat we de kans krijgen om iets bij te dragen."



De kijkcijfers van de serie zijn ten opzichte van het eerste seizoen wel wat gedaald. Ondanks dat is Fear the Walking Dead, met gemiddeld 5,3 miljoen kijkers tijdens de tweede helft van het tweede seizoen, één van de best bekeken kabelseries. Het derde seizoen gaat op 4 juni van start en zal zestien afleveringen tellen. Hoeveel afleveringen er in het vierde seizoen gemaakt worden, is nog niet bekend.

Vorige aflevering
The Road Ahead
The Road Ahead
08x12
Leuk?
6
1
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_GoonerJenny
16 apr 2017 10:12 -
Heel wat minder van kwaliteit dan The Walking Dead. Op verhaal is op zich goed, helaas vind ik de acteurs daarin tegen gewoon slecht spelen. Met een uitzondering hier en daar. Blijf het ondanks dat wel volgen. Zombies rule!
Reageer
avatar_JanWillemK
17 apr 2017 16:53
De kwaliteit van The Walking Dead is ook ver te zoeken hoor. Maar goed, ik kijk Fear the Walking Dead niet dus kan beide ook niet vergelijken.
Reageer
avatar_E71
16 apr 2017 10:48 -
Onbegrijpelijk.
Reageer
avatar_thales
17 apr 2017 17:21 -
Beide series zijn gewoon echt top. En er is nog een zombie serie en deze is heel anders maar echt heeeeeeeeeeeeeeel tof. Z_NATION
Reageer
Fear The Walking Dead