Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Prime Video vervroegt premièredatum van Fallout

Prime Video heeft de première van de spraakmakende nieuwe dramaserie Fallout van Westworld-bedenkers Jonathan Nolan en Lisa Joy vervroegd.

De serie is gebaseerd op de wereldwijd best verkochte retro-futuristische videogame franchise. Alle acht afleveringen van de post-apocalyptische serie gaan nu op woensdag 10 april om in première. Dat is dus vandaag.

Fallout

De verrassing werd onthuld in een nieuwe Fallout-reclame die afgelopen maandag werd uitgezonden tijdens de NCAA Men's Basketball Championship Game. Het drama stond eerder gepland voor een debuut op vrijdag 12 april. Hier is de aankondiging, gemaakt door seriester Walton Goggins die de Ghoul speelt.



De wereld van Fallout is er een waarin de toekomst die de Amerikanen eind jaren veertig voor ogen hadden, in 2077 door een kernoorlog explodeert. De magie van de Fallout-wereld is de hardheid van de woestenij tegenover het utopische idee van een betere wereld door kernenergie van de vorige generatie.

De serie speelt zich af in het toekomstige post-apocalyptische Los Angeles en de wereld van Fallout en is een origineel verhaal gebaseerd op Fallout dat deel zal uitmaken van de canon van de games.

De Fallout-franchise heeft recordverkopen geboekt en tientallen Game of the Year-awards ontvangen, terwijl de mobiele game Fallout Shelter meer dan 170 miljoen keer is gedownload.

De cast van de serie bestaat uit Ella Purnell, Walton Goggins, Aaron Moten, Moisés Arias, Kyle MacLachlan, Sarita Choudhury, Michael Emerson, Leslie Uggams, Frances Turner, Dave Register, Zach Cherry, Johnny Pemberton, Rodrigo Luzzi, Annabel O'Hagan en Xelia Mendes-Jones.

Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner zijn de uitvoerende producenten, schrijvers en co-showrunners. Nolan en Joy voeren de productie uit via Kilter Films onder hun algemene Amazon-deal. Athena Wickham van Kilter Films produceert ook samen met Todd Howard voor Bethesda Game Studios en James Altman voor Bethesda Softworks.

Amazon en Kilter Films produceren in samenwerking met Bethesda Game Studios en Bethesda Softworks. Nolan regisseerde de eerste drie afleveringen van de epische serie.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Beginning
The Beginning
01x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fallout