Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen van F*** You Very, Very Much op Streamz

In het vervolgseizoen van de unieke Streamz Original treffen we onze drie favoriete spartelende, vuilgebekte thirtysomethings twee jaar later aan.

In het eerste seizoen van F*** You Very, Very Much gooide An (Frances Lefebure) na één foute, wilde nacht haar hele leven overhoop. Ze ruilde haar shitty job en zeven jaar relatie in voor een zorgeloos bestaan vol schaamteloze eerlijkheid, rekenend op de logeerbedden van haar twee beste vriendinnen: Flo (Evelien Bosmans) en Violet (Daphne Wellens).

In seizoen twee kabbelt het studentikoze bestaan van An (Frances Lefebure) weldadig voort, tot er iets zeer onwenselijks gebeurt: ze wordt verliefd! Flo, ondertussen een bekende actrice, is met haar geliefde Kato (Violet Braeckman) op zoek naar de perfecte zaaddonor voor de perfecte baby. Violet blijkt gelukkig getrouwd met Joris (Jonas Geirnaert). Alle ondernemingslust die ze vroeger in haar affaire en alcoholverslaving stak, kanaliseert ze nu naar een voorbeeldig bestaan: ze is een gezondheidsfreak, drinkt niet meer en zit bij een… kerkkoor.

F*** you Very Very Much

Naast oudgedienden Tiny Bertels, Damiaan De Schrijver en Peter De Graef maken onder meer Flor Van Severen, Robbert Vervloet (Gevoel voor Tumor), Herwig Ilegems (Professor T.), Marleen Merckx (Thuis), Tom Audenaert (De Luizenmoeder (BE)), Maarten Mertens (Lisa) en Charlotte Timmers (Mijn Slechtste Beste Vriendin) hun opwachting in het wonderlijke befkes-universum van regisseur Bert Scholiers.

F*** you very, very much is een productie van Caviar voor Streamz. De serie kwam tot stand met de steun van de Belgische Tax Shelter. De eerste twee afleveringen zullen op woensdag 5 juli 2023 op Streamz beschikbaar zijn met daarna een wekelijkse aflevering.
Video on youtube
Vorige aflevering
Aflevering 6
Aflevering 6
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst