Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix schrapt komedieserie Everything Sucks!

Everything Sucks! is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première op 16 februari 2018. Maar er komt geen volgend seizoen.

Everything Sucks! is een highschool-serie die zich afspeelt in de jaren ’90 in Boring, Oregon en gaat over twee vrienden die een film maken. De komedieserie is gemaakt door Ben York Jones en Michael Mohan, met in de hoofdrollen Peyton Kennedy en Jahi Winston. De serie kreeg positieve beoordelingen.

"We zijn super trots op de serie die we hebben gemaakt - en erg trots dat het een publiek van gepassioneerde fans vond, voor velen van hen werd het een belangrijke persoonlijke toetssteen: ofwel reflecterend op hun huidige leven of een echo van hun eigen tienerjaren", zegt executive producer Jeff Pinker. "We zijn Netflix dankbaar voor de kans die we hebben gekregen, maar zijn tegelijk erg ontmoedigd."

Video on youtube


De serie werd met name geprezen om zijn lesbische representatie, omdat deze volgde op het coming out proces van de jonge Kate Messner (Peyton Kennedy).

Everything Sucks! heeft een waardering van 69 procent onder critici op Rotten Tomatoes en een indrukwekkende meetwaarde van 89 procent onder kijkers. Helaas eindigde de serie met een cliffhanger, terwijl de makers Jones en Mohan al bezig waren met het scenario voor een tweede seizoen.
Vorige aflevering
We Were Merely Freshmen
We Were Merely Freshmen
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Karzal
07 apr 2018 15:05 -
Jammer. Vond 't niet saai om te kijken.
Reageer
avatar_renzoroy
07 apr 2018 17:44 -
Mozart In The Jungle is ook gisteren gecancelled
Reageer
Everything Sucks!