Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Escape at Dannemora

Showtime hoopt op een ontsnapping-hit met de nieuwe gelimiteerde dramaserie Escape at Dannemora. De zender heeft een premièredatum aangekondigd en een officiële trailer vrijgegeven.

De nieuwe serie, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Emmy-winnaar Ben Stiller, zal op zondag 18 november om 22.00 uur in première gaan bij Showtime. Of de serie ook in Nederland te zien zal zijn in de nabije toekomst is niet bekend. De hoofdrollen worden gespeeld door niemand minder dan Oscar-winnaars Benico del Toro (Drug Wars: The Camarena Story) en Patricia Arquette (Medium) en Golden Globe genomineerde Paul Dano (War and Peace (2016).

De serie is gebaseerd op een vreemder-dan-fictie gevangenisuitbraak in het noorden van New York in de zomer van 2015. Die uitbraak resulteerde in een klopjacht op twee veroordeelde moordenaars die werden geholpen door een getrouwde vrouwelijke bewaker, die maanden lang een affaire had met beide mannen. Del Toro zal moordenaar Richard Matt spelen, de man achter de ontsnappingsplannen. Arquette zal in de huid kruipen van Tilly Mitchell, een getrouwde vrouw en moeder die de supervisie heeft over de kleermakerij in de gevangenis. Dano speelt David Sweet, een veroordeelde politie-moordenaar die wellicht echte gevoelens heeft voor Tilly en met tegenzin partner wordt in het plan van Matt.

Escape at Dannemora is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Brett Johnson (Mad Men) en Oscar-genomineerde Michael Tolkin (Ray Donovan). Andere castleden zijn onder anderen Golden Globe en Emmy-genomineerde Bonnie Hunt (Life with Bonnie), Eric Lange (Narcos) and Emmy-genomineerde David Morse (Outsiders).

Video on youtube
Vorige aflevering
Part 7
Part 7
01x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Escape at Dannemora