Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX cancelt Dads, Enlisted, Rake en Surviving Jack

FOX is druk bezig met opruimen en heeft drie van haar nieuwe komedieseries van het afgelopen jaar gecanceld. Dads, Enlisted en Surviving Jack verdwijnen alle drie in de prullenbak. Brooklyn Nine-Nine is de enige komedie van FOX van het afgelopen jaar die het aankomend seizoen terug te zien is bij de zender. Dat is niet verwonderlijk, aangezien die serie het best is ontvangen door critici en ook enkele prijzen in de wacht heeft gesleept.

Er werd gesproken over een vernieuwing voor Dads. Dads is waarschijnlijk de serie die het slechtst is ontvangen afgelopen jaar, dat is nog een understatement, maar presteerde wel beter dan de komedies die wel vernieuwd zijn, Brooklyn Nine-Nine, New Girl en The Mindy Project. Dat één van de top producenten van FOX, Seth McFarlane, achter de serie zit leek de doorslag te geven, maar het mocht niet baten voor Dads. Vele critici zullen dan ook opgelucht ademhalen, want de serie die velen noemden als de slechtste serie van 2013 is eindelijk niet meer op het beeldscherm te bewonderen.

Surviving Jack en Enlisted werden wel goed ontvangen door critici en eerstgenoemde liet zien dat Chris Meloni een uitstekend komedieacteur kan zijn. Beiden werden echter gedwarsboomd door uiterst slechte kijkcijfers. Surviving Jack had American Idol als lead-in en die is al langer niet succesvol gebleken in het succesvol lanceren van een komedieserie. Enlisted had het nog zwaarder door geprogrammeerd te worden op vrijdag, op een tijdstip waar het nooit een kans had.

Een andere serie die op vrijdag werd uitgezonden is ook in de stofzuiger verdwenen. Ook Rake zal aankomend seizoen niet terugkeren. De vrijdag line-up van FOX heeft zodoende hopeloos gefaald: Enlisted, Raising Hope en Rake hebben dat helaas geweten. Elke aankomende serie die komend seizoen op de vrijdag wordt geprogrammeerd door FOX zal nu al huiveren...
Vorige aflevering
Alive Day
Alive Day
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JessicaD
09 Mei 2014 07:17 -
Vind het erg jammer van Enlisted en Surviving Jack. Geen top series natuurlijk, maar wel vermakelijk als tussendoortje.
Reageer
avatar_TheShepherd
09 Mei 2014 14:14 -
Het ontgaat mij volledig hoe en waarom bepaalde beslissingen genomen worden bij de grote TV bazen. Als je een serie als enlisted maakt - die voor de verandering niet eens om het standaard "een groep vrienden van 20/30 die veel te veel vrije tijd hebben en waarvan elk karakter in een makkelijk definieerbare stereotype rol past - geef het dan ook een kans. Plaats het dus niet in zo'n onmogelijk tijdslot en bovenal: Zend GVD de afleveringen in de juiste volgorde uit!

PS: Dads is een serie die nooit gemaakt had mogen worden en ik baal dan ook zeer dat ik 20+ minuten van mijn leven aan dit gedrocht besteed heb. Kostbare tijd die ik nooit weer terug krijg...
Reageer
avatar_Tahneepictures
11 Mei 2014 22:01 -
Oh.. Jammer van surviving jack.. Vind het namelijk een geweldige serie. Acteurs (Vooral Chris) zijn geweldig. Hoop dat we hem nog eens zo mogen terug zien!
Reageer
Enlisted