Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Zevende seizoen Endeavour eind februari bij NPO Start Plus

Endeavour is een Engelse dramaserie van de zender ITV1. De serie ging in première in april 2013. Het zevende seizoen gaat dit weekeinde van start bij ITV1.

Shaun Evans stapt in de serie Endeavour in de huid van John Thaw om de jongere versie van Colin Dexter te spelen. Hij doet dat samen met Fred Thursday, gespeeld door Roger Allam. Schrijver Russell Lewis heeft alle Endeavour-scenario's tot nu toe geschreven. Het nieuwe seizoen is gesitueerd in 1970 en gefilmd in Oxford. Er zijn weer diverse misdaden die opgelost moeten worden.

Het zevende seizoen van Endeavour, dat uit drie afleveringen bestaat, is vanaf 28 februari in zijn geheel te zien op NPO Start Plus. Vanaf 1 maart is de serie ook wekelijks te volgen op NPO 1 Extra. ITV1 heeft al gemeld dat Endeavour een achtste seizoen zal krijgen. Er is nog geen trailer voor het zevende seizoen, maar hier alvast wat beelden.

Video on youtube
Vorige aflevering
Exeunt
Exeunt
09x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Christophe
07 feb 2020 12:25 - 22 sep 2021 04:49
Samen met 'The affair' mijn favoriete (nog lopende serie) van de hele wereld op dit moment! Ik hoop dat we in België ook gauw gaan kunnen kijken :-)
Reageer
Endeavour