Endeavour

8.4 / 10
89 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Zevende seizoen Endeavour eind februari bij NPO Start Plus

Endeavour is een Engelse dramaserie van de zender ITV1. De serie ging in première in april 2013. Het zevende seizoen gaat dit weekeinde van start bij ITV1.

Shaun Evans stapt in de serie Endeavour in de huid van John Thaw om de jongere versie van Colin Dexter te spelen. Hij doet dat samen met Fred Thursday, gespeeld door Roger Allam. Schrijver Russell Lewis heeft alle Endeavour-scenario's tot nu toe geschreven. Het nieuwe seizoen is gesitueerd in 1970 en gefilmd in Oxford. Er zijn weer diverse misdaden die opgelost moeten worden.

Het zevende seizoen van Endeavour, dat uit drie afleveringen bestaat, is vanaf 28 februari in zijn geheel te zien op NPO Start Plus. Vanaf 1 maart is de serie ook wekelijks te volgen op NPO 1 Extra. ITV1 heeft al gemeld dat Endeavour een achtste seizoen zal krijgen. Er is nog geen trailer voor het zevende seizoen, maar hier alvast wat beelden.

Vorige aflevering
Zenana
Zenana
07x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Christophe
07 feb 2020 12:25 -
Samen met 'The affair' mijn favoriete (nog lopende serie) van de hele wereld op dit moment! Ik hoop dat we in België ook gauw gaan kunnen kijken :-)
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Vandaag, 12:00
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 11:00
3
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
Gisteren, 10:00