Echte Verhalen: De Buurtpolitie

8.8 / 10
23 min
Special Interest, Reality
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vlaamse Buurtpolitie verovert vanaf 12 maart Nederland op SBS9

De in Vlaanderen uitermate populaire scripted reality serie Echte Verhalen: De Buurtpolitie, die vanaf aanstaande maandag te zien is voor de VTM kijker, zal vanaf 12 maart ook te zien zijn in Nederland.

In de Vlaamse realityreeks kan de kijker volgen hoe de agenten van de buurtpolitie misdrijven bestrijden en de veiligheid van de burgers garanderen. Soms door grote interventies op touw te zetten, soms door eenvoudigweg een luisterend oor te bieden.

En dat zowel op patrouille, bij interventies op de straat, bij burgers thuis, als op het politiekantoor. De ene keer met opperste concentratie en intens speurwerk, de andere keer met een vleugje humor en relativering.

Het team van commissaris Roger, dat vanaf 7 februari hun tweede film, De Tunnel, aan het Vlaamse publiek toont in de bioscopen en eind vorig jaar debuteerde als stripverhaal met De Roze Olifant, zal minstens drie maanden lang te zien zijn op SBS9 met Echte Verhalen: De Buurtpolitie.

Vorige aflevering
13x45
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56