Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Dynasty vanaf 13 oktober bij Netflix

Dynasty (2017) is een Amerikaanse soapserie van de zender The CW. Het tweede seizoen is vanaf 13 oktober te zien bij Netflix, waarbij er elke zaterdag een nieuwe aflevering verschijnt.

Dynasty (2017) volgt twee van de rijkste gezinnen van Amerika, de Carringtons en de Colbys, zoals zij voor controle over hun fortuin en hun kinderen vechten. De serie richt zich op Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington, en haar vroeger stiefmoeder Cristal, een Spaanse vrouw die met deze WASP-familie en de meest krachtige klasse van Amerika trouwt.

Dynasty (2017) is een vernieuwde versie van de gelijknamige serie die in de jaren tachtig erg populair was. Na een wat aarzelende start van de reboot groeide de populariteit van Dynasty (2017) toch en werd het eerste seizoen zelfs uitgebreid met extra afleveringen.

Embed from Getty Images
Ana Brenda Contreras

Nathalie Kelley keert niet terug in het vervolg van Dynasty (2017). Zij speelde Cristal, één van de hoofdrolspeelsters in de serie. Wat er met haar personage gaat gebeuren zal vroeg in Dynasty (2017) seizoen twee te zien zijn. Afgelopen zomer maakte The CW bekend dat Ana Brenda Contreras is gecast om de ‘echte Cristal’ te spelen. Daarnaast zal ook Maddison Brown haar intrede in de serie maken. Zij speelt Anders’ dochter Kirby vanaf het tweede seizoen.
Vorige aflevering
Catch 22
Catch 22
05x22
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dynasty (2017)