Dracula (2020)

7.2 / 10
90 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix meldt startdatum horrorserie Dracula

Dracula (2020) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie bestaat uit drie afleveringen en gaat in januari 2020 in première.

Dracula (2020) zal van start gaan op BBC One in het Verenigd Koninkrijk op 1 januari 2020. Vervolgens is er elke dag een nieuwe aflevering te zien. Netflix zal de serie aanbieden buiten het Verenigd Koninkrijk en heeft nu laten weten dat de serie al vanaf 4 januari 2020 beschikbaar komt. Elke aflevering heeft een speelduur van negentig minuten.

De serie speelt zich af in Transylvania in 1897. De bloed drinkende Dracula, gespeeld door Claes Bang, bereidt zijn plannen voor tegen het Victoriaanse Londen. En wees gewaarschuwd: de dood reist snel. De serie is geschreven door Mark Gatiss en Steven Moffat, bekend van de populaire detectiveserie Sherlock.

De BBC heeft gisteren een trailer voor de serie Dracula (2020) online gezet.

Vorige aflevering
The Dark Compass
The Dark Compass
01x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie The Boys. De spin-off zal draaien om een school, speciaal voor jonge superhelden.
Gisteren, 16:00
In een nieuwe Marvel-serie van Disney+ zal Samuel L. Jackson weer te zien zijn in de rol van Nick Fury, de rol die hij eerder ook al in de Marvel-films vervulde.
Gisteren, 15:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In oktober 2020 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 10:00
Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
dinsdag, 11:00
3