Dracula (2020)

7.1 / 10
90 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix meldt startdatum horrorserie Dracula

Dracula (2020) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie bestaat uit drie afleveringen en gaat in januari 2020 in première.

Dracula (2020) zal van start gaan op BBC One in het Verenigd Koninkrijk op 1 januari 2020. Vervolgens is er elke dag een nieuwe aflevering te zien. Netflix zal de serie aanbieden buiten het Verenigd Koninkrijk en heeft nu laten weten dat de serie al vanaf 4 januari 2020 beschikbaar komt. Elke aflevering heeft een speelduur van negentig minuten.

De serie speelt zich af in Transylvania in 1897. De bloed drinkende Dracula, gespeeld door Claes Bang, bereidt zijn plannen voor tegen het Victoriaanse Londen. En wees gewaarschuwd: de dood reist snel. De serie is geschreven door Mark Gatiss en Steven Moffat, bekend van de populaire detectiveserie Sherlock.

De BBC heeft gisteren een trailer voor de serie Dracula (2020) online gezet.

Vorige aflevering
The Dark Compass
01x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hollywood, de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), is een ode aan het oude Hollywood.
Vandaag, 16:00
1
Jack Cutmore-Scott speelt de hoofdrol in de pilot van Jury Duty van CBS, een komedie over een groep juryleden die het maar niet eens met elkaar worden.
Vandaag, 15:30
De Amerikaanse zender NBC gaat een pilot maken van de dramaserie La Brea. Het is een project van schrijver David Appelbaum (The Enemy Within), Keshet Studios en Universal Television.
Vandaag, 15:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. Het derde seizoen gaat in maart van start.
Vandaag, 14:30
4
Netflix komt in maart met de thrillerserie Freud. Het is de eerste Oostenrijkse Netflix Original en de serie draait om de psychoanalyticus Sigmund Freud.
Vandaag, 14:00
Paradise Lost (2020) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Spectrum. De serie gaat in april van start.
Vandaag, 13:00