Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Gelukkig nieuwjaar met Doctor Who

BBC heeft aangekondigd af te gaan wijken van de normale routine van Doctor Who. Dit jaar geen kerstspecial maar een nieuwjaarsspecial.

Als je een fan bent van Doctor Who en verwacht dat je dit jaar weer getrakteerd gaat worden met Kerstmis op een special van Doctor Who kom je bedrogen uit. De BBC heeft aangekondigd dat ze het anders gaan doen. Er komt geen kerstspecial maar een nieuwjaarsspecial die door BBC One en BBC America op 1 januari 2019 uitgezonden gaat worden.



Showrunner Chris Chibnall vertelde: “We zijn heel blij om het nieuwe jaar te starten met een knal op BBC One, als Jodie Whittaker’s Doctor en vrienden geconfronteerd worden met een vreselijk buitenaards wezen. Het zal een uur lange speciale aflevering worden vol met actie voor de hele familie.”

Als het nieuwjaar begint is er een vreselijk kwaad die door de loop van de eeuwen zich gaat bemoeien met de geschiedenis van de aarde. Als de Doctor (Whittaker), Ryan( Tosin Cole), Graham (Bradley Walsh) en Yaz (Mandip Gill) terugkeren naar huis is het de vraag of zij deze bedreiging van de aarde kunnen stoppen.

Had jij liever een kerstspecial gehad?


Vorige aflevering
The Vanquishers
The Vanquishers
13x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Doctor Who