Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Divorce stopt na vier seizoenen

De geruchten hingen al langer in de lucht, maar nu heeft RTL het zelf via RTL Boulevard naar buiten gebracht: Divorce stopt er na het vierde seizoen mee. De grootste reden voor dit besluit is de beschikbaarheid van de acteurs. Producent Talpa zou moeite hebben gehad om de vierde reeks afleveringen te maken, omdat acteurs vrijwel niet tegelijk op set konden verschijnen en dat leverde kostbare productievertraging op.

Dirk Zeelenberg, die de rol van David Mendelbaum vertolkt, was volgens diverse media de grootste boosdoener. Door zijn diverse nevenactiviteiten zou hij niet voldoende tijd hebben om op de set van Divorce te verschijnen en zich aan het draaischema te houden. “Er is gebleken dat Dirk Zeelenberg door zijn nevenwerkzaamheden minder goed inzetbaar was, wat voor de productie onoverkomelijke problemen opleverde“, aldus een woordvoerder van producent Talpa.

De lastige inzetbaarheid van Dirk Zeelenberg is overigens niet de enige reden, volgens de producent. Ook de andere acteurs Katja Herbers, Chantal Janzen, Jeroen Spitzenberger, Carly Wijs en Waldemar Torenstra zijn nauwelijks nog normaal inzetbaar. Herbers bouwt haar carriere in de Verenigde Staten, Chantal Janzen presenteert in Nederland én Duitsland, Carly Wijs woont in België en staat daar ook in de theaters, Waldemar Torenstra is ook te zien in de nieuwe BNN-serie Vechtershart en Jeroen Spitzenberger gaf aan geen nieuw seizoen te willen doen.

Het laatste seizoen van Divorce begint op zondag 3 januari om acht uur bij RTL 4. De laatste aflevering staat gepland voor eind maart.

Dirk Zeelenberg
Vorige aflevering
Wonderen
Wonderen
04x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_sarlottje
25 nov 2015 21:33 -
Nu maar hopen dat ze een actie, drama, politieserie ervoor in de plaats maken :)
Reageer
avatar_patrick_1987
26 nov 2015 02:14 -
Erg jammer, was toch wel een van mijn favoriete nl series.
Reageer
avatar_seriefan90
01 dec 2015 16:07 -
dus jeroen komt in seizoen 4 niet terug? Maar het is goed dat ze stoppen en de serie niet gaan uitmelken ik vind 4 seizoenen lang genoeg voor deze serie.
Reageer
Divorce