Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Death and Other Details na één seizoen gecanceld door Hulu

Hulu heeft ervoor gekozen om de moordmysterieserie Death and Other Details niet te vernieuwen met een tweede seizoen.

Het nieuws is niet echt verrassend; de visueel stijlvolle serie met Mandy Patinkin en Violett Beane in de hoofdrollen had een vrij rustig verloop en was niet in staat om door te breken in Nielsen's wekelijkse Top 10 streaming kijkcijfers.

Death and Other Details

In het eerste seizoen van Death and Other Details, geschreven door Mike Weiss en Heidi Cole McAdams, spelen Patinkin als 's werelds grootste detective Rufus Cotesworth en Beane als zijn beschermelinge Imogene de hoofdrol. Samen proberen ze een moord op te lossen op een luxe-zeeschip vol rijken en machtigen terwijl ze op de Middellandse Zee varen. Hun zoektocht naar de waarheid plaatst hen tegenover een machtige vijand, Victor Sams.

In de finale van het eerste seizoen werd het hoofdmysterie opgelost en Sams berecht nadat de identiteit van de schurk was onthuld. Maar in de slotseconden werd een nieuwe zaak en nieuwe hoofddetectives opgezet, waarbij Imogene en haar team van collega-amateurspeurneuzen, Leila (Pardis Saremi), Teddy (Angela Zhou) en Jules (Hugo Diego Garcia) op afgehakte benen stuitten die tijdens het skiën uit een lift vielen. De finale eindigde ook net toen Victor Sams nieuwste aanwinst, Anna (Lauren Patten), op het punt stond haar orders te krijgen van de handlangers van de gearresteerde baas.

Weiss en Cole McAdams, die co-showrunners waren, produceerden samen met Marc Webb, die de pilot regisseerde, en Mark Martin voor Black Lamb. ABC Signature was de studio.
Vorige aflevering
Chilling
Chilling
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Olga2000
02 apr 2024 15:22 -
Jammer. Ik heb met plezier naar gekeken.
Reageer
Death and Other Details