Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer beschikbaar voor thrillerserie Dead Ringers van Prime Video

Prime Video heeft de trailer vrijgegeven voor Dead Ringers, de psychologische thriller met Rachel Weisz in de hoofdrol.

De officiële trailer voor Dead Ringers was een dag uitgesteld in verband met de schietpartij op een school in Nashville. De release werd uitgesteld uit respect voor de families en slachtoffers van de tragedie, niet vanwege de inhoud van de serie of de trailer, waarin geen sprake is van een schietpartij.

Dead Ringers, een opnieuw vormgegeven verhaal met een geslachtsverwisseling van David Cronenbergs cultklassieker uit de jaren tachtig, met Weisz in de hoofdrollen van Elliot en Beverly Mantle. Zij zijn twee gynocologen die alles delen: drugs, geliefden en een onverbloemd verlangen om alles te doen wat nodig is, inclusief het verleggen van de grenzen van de medische ethiek, in een poging om verouderde praktijken aan te vechten en de gezondheidszorg voor vrouwen op de voorgrond te plaatsen.

Dead Ringers

Weisz is ook uitvoerend producent voor de serie, die is bedacht, geschreven en geproduceerd door de met een Emmy-genomineerde schrijfster en toneelschrijfster Alice Birch (Normal People, Succession). De ensemblecast van de serie bestaat uit Britne Oldford (The Umbrella Academy), Poppy Liu (Hacks), Michael Chernus (Severance), Jeremy Shamos (Better Call Saul), Jennifer Ehle (1923) en Emily Meade (The Deuce).

Sean Durkin (Southcliffe) regisseerde de eerste twee afleveringen en co-regisseerde de laatste aflevering van de serie. Durkin is ook uitvoerend producent. Het regieteam bestaat verder uit Karyn Kusama, Karena Evans en Lauren Wolkstein.

Dead Ringers wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en Annapurna Television. Alice Birch, die de showrunner van de serie is, dient als uitvoerend producent naast Weisz voor Astral Projection, Stacy O'Neil, Sue Naegle en Sean Durkin. Ali Krug is de uitvoerend producent voor Annapurna Television. Erica Kay, Anne Carey, en Polly Stokes zijn ook uitvoerend producent. James G. Robinson, David Robinson, en Barbara Wall zijn de uitvoerend producenten voor Morgan Creek.

Alle zes afleveringen van Dead Ringers gaan vrijdag 21 april in première, exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.
Video on youtube
Vorige aflevering
Six
Six
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dead Ringers