Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Jenna Elfman en Bruce Greenwood onder gastacteurs voor Dark Winds seizoen drie

AMC heeft een uitgebreide gastcast aangekondigd voor Dark Winds seizoen drie, waaronder Jenna Elfman en Bruce Greenwood.

In Dark Winds spelen Zahn McClarnon, Kiowa Gordon en Jessica Matten de hoofdrollen. Seizoen drie, dat in 2025 zal beginnen, begint zes maanden na de gebeurtenissen van seizoen twee en volgt Joe Leaphorn (McClarnon) en Jim Chee (Gordon) terwijl ze de verdwijning van twee jongens onderzoeken, met alleen een verlaten fiets en een bebloed stuk grond in hun kielzog.

Ondertussen probeert Bernadette Manuelito (Matten) zich in te werken in haar nieuwe leven 500 mijl van huis bij de Border Patrol, maar stuit op een samenzwering over mens- en drugssmokkel met verstrekkende gevolgen.

15190 Jenna Elfman en Bruce Greenwood

Elfman (foto links) zal BI Special Agent Sylvia Washington spelen, terwijl Greenwood (foto rechts) te zien zal zijn als Tom Spenser. AMC maakte de aankondiging vorige week bekend tijdens de Upfront-presentatie van het netwerk, samen met het nieuws dat de productie van seizoen drie is begonnen in New Mexico.

Ook Raoul Max Trujillo als Budge, Tonantzin Carmelo als Border Patrol Agent Eleanda Garza, Alex Meraz als Border Patrol Agent Ivan Muños, Terry Serpico als Border Patrol Senior Chief Ed Henry, Derek Hinkey als Shorty Bowlegs, Phil Burke als Michael Halsey en Christopher Heyerdahl als Dr. Reynolds spelen een rol in het derde seizoen.

Deanna Allison keert in seizoen drie ook terug als Emma Leaphorn en gastacteur A. Martinez treedt aan als waarnemend Chief Gordo Sena van het Scarborough Police Department.

Dark Winds is gebaseerd op de serie van Tony Hillerman en gemaakt door Graham Roland. John Wirth is de showrunner. De serie wordt geproduceerd door Roland, Wirth, McClarnon, Robert Redford, George R.R. Martin, Chris Eyre, Tina Elmo, Jim Chory, Vince Gerardis en Anne Hillerman.

Elfman is bekend van haar rol als June Dorie in AMC's Fear The Walking Dead. Onlangs speelde ze een gastrol in Will Trent van ABC.

Greenwood was vorig jaar te zien als Roderick Usher in The Fall of the House of Usher van Netflix. Andere serierollen had hij in onder andere de gelimiteerde HBO-serie I Know This Much Is True, The Resident van Fox, en The People v. O.J. Simpson: American Crime Story van FX.
Vorige aflevering
Hózhó náhásdlįį
Hózhó náhásdlįį
02x06
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dark Winds