Daredevil

8,0 / 10
54 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste teaser voor derde seizoen Daredevil

Het derde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie Daredevil zal tegen het einde van dit jaar in première gaan. Marvel en Netflix hebben een teaser vrijgegeven.

De korte teaser benadrukt de emotionele duisternis die Murdock ondergaat na de gebeurtenissen van The Defenders, waarin verondersteld werd dat hij dood was na de implosie van het gebouw. Maar hij was feitelijk aan het herstellen op een onbekende locatie met een non die over hem waakte. Wat er in de tussentijd met de voormalige advocaat is gebeurd, heeft duidelijk zijn tol geëist. Hij is daarom nu bereid om voor altijd in het superheldenpak te blijven in plaats van terug te keren naar zijn oude leven.Het derde seizoen van Marvel’s Daredevil toont de terugkeer van Charlie Cox als Matt Murdock oftewel Daredevil. Tevens zien we de terugkeer van Deborah Ann Woll als Karen Page, Elden Henson als Foggy Nelson en Vincent D’Onofrio als Wilson Fisk (The Kingpin). Nieuw in de serie zijn Wilson Bethel als een FBI-agent en Joanne Whalley als Sister Maggie, oftewel Daredevil’s moeder.
Vorige aflevering
A New Napkin
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00