Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste teaser voor derde seizoen Daredevil

Het derde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie Daredevil zal tegen het einde van dit jaar in première gaan. Marvel en Netflix hebben een teaser vrijgegeven.

De korte teaser benadrukt de emotionele duisternis die Murdock ondergaat na de gebeurtenissen van The Defenders, waarin verondersteld werd dat hij dood was na de implosie van het gebouw. Maar hij was feitelijk aan het herstellen op een onbekende locatie met een non die over hem waakte. Wat er in de tussentijd met de voormalige advocaat is gebeurd, heeft duidelijk zijn tol geëist. Hij is daarom nu bereid om voor altijd in het superheldenpak te blijven in plaats van terug te keren naar zijn oude leven.Het derde seizoen van Marvel’s Daredevil toont de terugkeer van Charlie Cox als Matt Murdock oftewel Daredevil. Tevens zien we de terugkeer van Deborah Ann Woll als Karen Page, Elden Henson als Foggy Nelson en Vincent D’Onofrio als Wilson Fisk (The Kingpin). Nieuw in de serie zijn Wilson Bethel als een FBI-agent en Joanne Whalley als Sister Maggie, oftewel Daredevil’s moeder.
Vorige aflevering
A New Napkin
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst