Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Starz brengt trailer en poster uit voor Dangerous Liasions

Dangerous Liasions is gebaseerd op de klassieke roman van Pierre Choderlos de Laclos met de gelijknamige naam, hoewel het hier een prequel-serie betreft.

Dangerous Liaisons komt binnenkort naar Starz en het kabelkanaal heeft een trailer en een poster uitgebracht van de prequel-serie. Alice Englert (Top of the Lake), Nicholas Denton (Glitch), Kosar Ali, Carice Van Houten (Game of Thrones), Hilton Pelser (Devil's Peak), Fisayo Akinade (Heartstopper), Michael McElhatton (Game of Thrones), Nathanael Saleh (The Letter For the King), Colette Dalal Tchantcho (Domina), Hakeem Kae-Kazim (Black Sails) en Tom Wlaschiha (Game of Thrones) schitteren in de serie die volgt hoe Marquise de Merteuil (Englert) en Vicomte de Valmont (Denton) elkaar ontmoetten in Parijs aan de vooravond van de revolutie.

Starz onthulde meer over de aankomende serie in een persbericht.

"Starz heeft vandaag de trailer en een poster uitgebracht voor 'Dangerous Liaisons', het verleidelijke nieuwe drama met de iconische literaire geliefden, de markiezin de Merteuil (gespeeld door Alice Englert) en de Vicomte de Valmont (gespeeld door Nicholas Denton). Reis terug naar het Parijs van de 18e eeuw om te zien hoe Merteuil en Valmont ontstonden in deze gewaagde opmaat naar dit klassieke verhaal dat heen en weer gaat tussen liefde en oorlog. Het ontstaan van deze twee beruchte personages zal alles gebruiken wat in hun macht ligt om door een wereld van verleiding en bedrog te navigeren en om te krijgen wat ze nodig hebben om te overleven. Starz kondigde eerder aan dat de serie op zondag 6 november om middernacht in première gaat op de STARZ-app, alle STARZ-streaming- en on-demandplatforms en internationaal op het STARZPLAY premium streamingplatform in Europa, Latijns-Amerika en Japan. Lineair zal het debuteren op Starz om 21:00 uur in de VS en Canada.

Dangerous Liaisons

Over Dangerous Liaisons:

Dangerous Liaisons is een gewaagde prelude van Laclos' klassieke 18e-eeuwse roman die zich richt op het oorsprongsverhaal van hoe zijn iconische personages, de markiezin de Merteuil en de Vicomte de Valmont, elkaar ontmoetten als gepassioneerde jonge geliefden in Parijs aan de vooravond van de revolutie. Deze moderne kijk op een klassiek verhaal neemt het publiek mee door verwondering en terreur, schoonheid en degradatie, verleiding en bedrog in het pre-revolutionaire Parijs. Gedreven om de fouten uit hun verleden recht te zetten, hangt het voortbestaan van het jonge stel af van hun vaardigheden van verleiding en manipulatie van niet alleen de Franse adel, maar ook van elkaar. Alice Englert en Nicholas Denton portretteren de beruchte geliefden: Camille, die wordt opgevangen door de huidige markiezin de Merteuil (gespeeld door Lesley Manville, Harlots), navigeert haar eigen weg in een wereld van mannen, waarbij ze de kracht van geheimen gebruikt om de controle terug te nemen, en Valmont die voor niets zal stoppen om zijn titel terug te krijgen die hem onlangs is afgenomen. Hun aan/uit/weer-aan liefdesverhaal vormt het hart van de serie. Het is geen liefde... het is oorlog.

De serie wordt voor Starz geproduceerd door Playground en Flame Ventures in samenwerking met Lionsgate Television. Het is gemaakt en geschreven door Harriet Warner, die ook dienst doet als showrunner en uitvoerend producent. Naast Warner treden ook Colin Callender (Playground), Tony Krantz (Flame Ventures), Scott Huff, Bethan Jones en Christopher Hampton op als uitvoerende producenten. Barney Reisz fungeert als producer.
Vorige aflevering
It's War
It's War
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dangerous Liaisons