Cuatro estaciones en La Habana

5.6 / 10
90 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Cuatro estaciones en La Habana
De Cubaanse crime serie Cuatro estaciones en La Habana neemt je terug in de tijd, naar de jaren ’90, naar een Cuba in verval. De serie dompelt je onder in de misdaadonderzoeken van politie-inspecteur Mario Conde, die ervan droomt om schrijver te zijn. Deze kleurrijke thrillerserie is gebaseerd op de vier misdaadromans van gerenommeerd schrijver Leonardo Padura, die zich elk in een ander jaargetijde afspelen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Spaans
Acteurs: Jorge Perugorría, Juana Acosta, Enrique Molina, Carlos Enrique Almirante en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Consumentenadviesprijs: € 22,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Cuatro estaciones en La Habana:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

: De serie Cuatro estaciones en La Habana is gebaseerd op 4 romans van de Cubaanse-schrijver Leonardo Padura. Maar wat is de volledige naam van de schrijver?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Autumn Landscapes
Autumn Landscapes
01x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_britt
17 apr 2021 16:02 -
wat is de vraag?
Reageer
avatar_Mandy1966
17 apr 2021 16:46
De vraag staat er nu bij.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00