Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CSI: Crime Scene Investigation wordt gekortwiekt

Voor de tweede keer in de lange geschiedenis van CSI: Crime Scene Investigation zal de politieserie geen volledig seizoen krijgen van 22 afleveringen of meer. Het vijftiende seizoen zal achttien afleveringen krijgen. De serie heeft slechts één keer eerder minder afleveringen gehad; dat was in 2008 vanwege de staking van de scriptschrijvers. CSI: Crime Scene Investigation had toen slechts zeventien afleveringen.

CBS heeft als verklaring gegeven dat het niet komt omdat er geen vertrouwen is in de serie maar omdat het netwerk nogal wat andere series in de pijplijn heeft. The nieuwe serie CSI: Cyber zal het overnemen van CSI: Crime Scene Investigation later in het seizoen. Ook heeft CBS het zevende en laatste seizoen van The Mentalist nog in de wachtrij staan en ook de nieuwe Vince Gilligan serie Battle Creek zal nog dit seizoen in première gaan.

De originele CSI: Crime Scene Investigation volgt het team van Las Vegas’ forensische onderzoekers als zij de meest vreemde zaken proberen op te lossen. Het vijftiende seizoen heeft de volgende castleden: Ted Danson, Elisabeth Shue, George Eads, Jorja Fox, Eric Szmanda, Robert David Hall, Wallace Langham, David Berman, Elisabeth Hamois en Jon Wellner.

De kijkcijfers worden jaar na jaar wel wat minder maar ze zijn nog steeds niet slecht voor een dergelijk langlopende serie, de verschuiving naar de zondagavond heeft hierbij zeker geholpen. Kijk jij na vijftien jaar nog steeds naar CSI: Crime Scene Investigation en vind je het jammer dat dit seizoen is ingekort?
Vorige aflevering
The End Game
The End Game
15x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
25 okt 2014 10:18 -
Echt een vreselijke serie. In je uitgaans-kloffie een crimescene onderzoeken...
Reageer
CSI: Crime Scene Investigation