Criminal Minds

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Criminal Minds

Vandaag is het complete vierde seizoen van Criminal Minds uitgekomen op dvd. Nu op DVD geeft maar liefst twee keer de 7-disc DVD weg.

Hoe maak je kans op deze fantastische prijs? Doe mee met de prijsvraag rechts. Uit de goeie antwoorden worden 17 juni twee winnaars bekend gemaakt.

Criminal Minds seizoen 4:
De zeer vakkundige experts van de gedragsanalyse-eenheid van de FBI zijn terug in hun sterkste seizoen tot nu toe, met maar liefst 26 afleveringen. In deze misdadig goede serie, te zien bij Veronica, ontrafelen ze niet alleen de misdaad, maar ook de misdadiger.

Elke aflevering wordt gekenmerkt door een bijzonder origineel plot en blijft tot het eind superspannend. De zes rechercheurs van het FBI-team zijn allemaal gespecialiseerd op een bepaald gebied. Joe Mantegna die David Rossi speelt, is de leider van het team, dat verder bestaat uit onder andere FBI’s Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler) die een bovengemiddeld IQ heeft, Aaron Hotchner (Thomas Gibson) die als familieman vaak het vertrouwen weet te winnen van mensen, Derek Morgan (Shemar Moore), gespecialiseerd in misdaden ontstaan uit geobsedeerde beweegredenen en Emily Prentiss (Paget Brewster), een ambitieuze agente die onder andere werkzaam is voor de Ambassade van Oekraïne.

Bonusmateriaal:
Deleted Scenes
Profielen
Bloopers
Nader Onderzoek

Technische specificaties:
Speelduur: ± 18 uur/ (exclusief bonusmateriaal)
Genre: Serie
Beeldformaat: 1.78.1 / 16x9
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld, angst
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Artikelnummer: BHA3332816
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Klik hier om hem direct te kopen
Vorige aflevering
And in the End (2)
And in the End (2)
15x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Martijno
09 jun 2010 14:33 -
Cool!! Ik ga meedoen :)
Reageer
avatar_JanPieter
10 jun 2010 23:22 -
Wow! Gave actie, doe zeker mee!
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse misdaadserie Narcos: Mexico zal bij Netflix terugkeren met een derde seizoen, maar zonder hoofdrolspeler Diego Luna.
Vandaag, 18:36
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Ratched de serie van de maand.
Vandaag, 17:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Plot Against America. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Krypton. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Bryan Cranston ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
2
Producent Sid Gentle Films (Killing Eve) en John Fawcett (Orphan Black) werken aan een seriebewerking van de horrorfilm reeks Ginger Snaps uit 2000.
Vandaag, 09:00