Criminal Minds

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Criminal Minds

Vandaag is het complete vierde seizoen van Criminal Minds uitgekomen op dvd. Nu op DVD geeft maar liefst twee keer de 7-disc DVD weg.

Hoe maak je kans op deze fantastische prijs? Doe mee met de prijsvraag rechts. Uit de goeie antwoorden worden 17 juni twee winnaars bekend gemaakt.

Criminal Minds seizoen 4:
De zeer vakkundige experts van de gedragsanalyse-eenheid van de FBI zijn terug in hun sterkste seizoen tot nu toe, met maar liefst 26 afleveringen. In deze misdadig goede serie, te zien bij Veronica, ontrafelen ze niet alleen de misdaad, maar ook de misdadiger.

Elke aflevering wordt gekenmerkt door een bijzonder origineel plot en blijft tot het eind superspannend. De zes rechercheurs van het FBI-team zijn allemaal gespecialiseerd op een bepaald gebied. Joe Mantegna die David Rossi speelt, is de leider van het team, dat verder bestaat uit onder andere FBI’s Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler) die een bovengemiddeld IQ heeft, Aaron Hotchner (Thomas Gibson) die als familieman vaak het vertrouwen weet te winnen van mensen, Derek Morgan (Shemar Moore), gespecialiseerd in misdaden ontstaan uit geobsedeerde beweegredenen en Emily Prentiss (Paget Brewster), een ambitieuze agente die onder andere werkzaam is voor de Ambassade van Oekraïne.

Bonusmateriaal:
Deleted Scenes
Profielen
Bloopers
Nader Onderzoek

Technische specificaties:
Speelduur: ± 18 uur/ (exclusief bonusmateriaal)
Genre: Serie
Beeldformaat: 1.78.1 / 16x9
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld, angst
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Artikelnummer: BHA3332816
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Klik hier om hem direct te kopen
Vorige aflevering
And in the End (2)
15x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Martijno
09 jun 2010 14:33 -
Cool!! Ik ga meedoen :)
Reageer
avatar_JanPieter
10 jun 2010 23:22 -
Wow! Gave actie, doe zeker mee!
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00