Colditz

7.2 / 10
90 min
Drama, Oorlog
Volg deze serie
7.2 / 10
1seizoenen/2afleveringen/2005 - 2005 
NetwerkITV1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min20052005 (Beëindigd)
Genres:DramaOorlog
Netwerk:ITV1
Colditz is een Britse oorlogsdramaserie van de zender ITV1. De serie ging in première op 27 maart 2005.

Eén van de boeiendste hoofdstukken uit de veelbewogen geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog is dat van het beruchte Duitse krijgsgevangenenkamp Colditz.
Dit heroïsche verhaal vormt de inspiratie voor een spannende miniserie. De Britse militair Jack Rose en de mooie Lizzie Carter worden door de oorlog van elkaar gescheiden. Jack wordt opgesloten in kasteel Colditz, een fort in de buurt van Leipzig. De nazi's zien dit middeleeuwse bouwwerk als een gevangenis waaruit ontsnappen zo goed als onmogelijk is. Een select groepje vluchtgevaarlijke geallieerde officiers wordt hier opgesloten. Zo beducht voor ontsnappen zijn de nazi's dat het aantal bewakers dat van de gevangenen overtreft. Jack Rose en zijn 'ontsnappingsacademie', een aantal specialisten op het gebied van tunnels graven, sloten openbreken en andere manieren van ontsnappen, doen er echter alles aan om de Duitsers te slim af te zijn. In deze adembenemend spannende verfilming van dit klassieke verhaal spelen topacteurs als Jason Priestly, James Fox en Laurence Fox.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Colditz.
Colditz