Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Alberto Rosende (Blake Gallo) vertrekt uit Chicago Fire

Na vier seizoenen als Blake Gallo zal Alberto Rosende Chicago Fire verlaten na zijn laatste optreden in de première-aflevering van seizoen twaalf.

Bronnen zeggen dat Gallo's vertrek uit het Wolf Entertainment/Universal Television drama in goed overleg is gebeurd.Rosende (foto) debuteerde in de populaire NBC-serie in de tweede aflevering van seizoen acht, getiteld A Real Shot In The Arm, als een roekeloze nieuwe kandidaat voor brandweerkazerne 51 die indruk maakte op zijn collega's, maar ze ook frustreerde. Hij was aanvankelijk een terugkerende rol toebedeeld, maar kreeg in 2019 een vaste rol.

Kara Killmer, die Sylvie Brett speelde sinds het derde seizoen, zal ook Chicago Fire verlaten in seizoen twaalf. En hoewel de fans twee fanfavorieten zullen zien vertrekken, kunnen ze rekenen op de terugkeer van Taylor Kinney als Kelly Severide, die volgend seizoen terugkeert na een verlof.

Elders in het One Chicago-universum zijn er ook dingen aan het opschudden. Tracy Spiridakos neemt afscheid van haar personage detective Hailey Upton Halstead in het komende elfde seizoen van Chicago PD. Over Chicago Med werd vorige week de toevoeging van Luke Mitchell (Blindspot) aan de cast van seizoen negen aangekondigd.

Naast zijn werk in Chicago Fire is Rosende vooral bekend voor zijn rol van Simon Lewis in de Freeform-serie Shadowhunters. Andere rollen zijn in onder andere CBS' Blue Bloods en NBC's Law & Order: Special Victims Unit.

Het twaalfde seizoen van Chicago Fire begint op woensdag 17 januari op NBC.
Vorige aflevering
The Little Things
The Little Things
12x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Fire