Chernobyl

8.6 / 10
64 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Chernobyl breidt castinglijst uit

Al in juli 2017 werd bekend dat Sky en HBO bezig waren met een vijfdelige serie over de ramp in Chernobyl. Nu hebben ze twee castleden toegevoegd naast hoofdrolspeler Jared Harris.

In het Weekoverzicht 30-2017 wist MijnSerie al te melden dat de miniserie Chernobyl eraan zat te komen. Deze week is bekend gemaakt dat de HBO en Sky productie twee castleden erbij krijgt.

Stellan Skarsgard (River) zal in de huid kruipen van de voorzitter van de ministerraad en hoofd van de Russische energiebond, Boris Shcherbina. Emily Watson (Genius) zal Ulana Khomyuk, een Russische wetenschapper, gaan spelen. Khomyuk zet alles op alles om te zorgen dat een dergelijke ramp nooit meer zal kunnen plaatsvinden. Harris gaat Valery Legasov spelen, een wetenschapper die door het Kremlin is aangewezen om het ongeluk te onderzoeken.
Embed from Getty Images
Stellan Skarsgard

Chernobyl vertelt het verhaal over de ramp die plaatsvond in de gelijknamige plaats in april 1986. De regie zal in handen zijn van Johan Renck (The Last Panthers) en het script word neergepend door Craig Mazin. Hij zal samen met Carolyn Strauss (Game of Thrones) en Jane Featherstone (Broadchurch) dienst gaan doen als uitvoerend producent.

Als alles volgens planning gaat verlopen zal Chernobyl in 2019 in première gaan.
Embed from Getty Images
Emily Watson
Vorige aflevering
Vichnaya Pamyat
Vichnaya Pamyat
01x05
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1