Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Chernobyl breidt castinglijst uit

Al in juli 2017 werd bekend dat Sky en HBO bezig waren met een vijfdelige serie over de ramp in Chernobyl. Nu hebben ze twee castleden toegevoegd naast hoofdrolspeler Jared Harris.

In het Weekoverzicht 30-2017 wist MijnSerie al te melden dat de miniserie Chernobyl eraan zat te komen. Deze week is bekend gemaakt dat de HBO en Sky productie twee castleden erbij krijgt.

Stellan Skarsgard (River) zal in de huid kruipen van de voorzitter van de ministerraad en hoofd van de Russische energiebond, Boris Shcherbina. Emily Watson (Genius) zal Ulana Khomyuk, een Russische wetenschapper, gaan spelen. Khomyuk zet alles op alles om te zorgen dat een dergelijke ramp nooit meer zal kunnen plaatsvinden. Harris gaat Valery Legasov spelen, een wetenschapper die door het Kremlin is aangewezen om het ongeluk te onderzoeken.
Embed from Getty Images
Stellan Skarsgard

Chernobyl vertelt het verhaal over de ramp die plaatsvond in de gelijknamige plaats in april 1986. De regie zal in handen zijn van Johan Renck (The Last Panthers) en het script word neergepend door Craig Mazin. Hij zal samen met Carolyn Strauss (Game of Thrones) en Jane Featherstone (Broadchurch) dienst gaan doen als uitvoerend producent.

Als alles volgens planning gaat verlopen zal Chernobyl in 2019 in première gaan.
Embed from Getty Images
Emily Watson
Vorige aflevering
Vichnaya Pamyat
Vichnaya Pamyat
01x05
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chernobyl