Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Castlevania

Acteur Richard Armitage heeft bevestigd dat er een derde seizoen gaat komen van de Original Netflix animatieserie Castlevania.

Armitage, die de stem doet van Trevor Belmont in Castlevania, verklaarde tegenover Digital Spy: “We staan op het punt om het derde seizoen op te gaan nemen. Het tweede seizoen moet nog uitgezonden worden, maar wij gaan het derde binnenkort doen.”

Het eerste seizoen van de animatieserie ging op 7 juli 2017 in première bij Netflix. De streamingdienst heeft die dag ook aangegrepen om direct een achtdelig tweede seizoen aan te kondigen. Het tweede seizoen van Castlevania, dat geïnspireerd werd door de klassieke computerspellen, zal in de zomer van 2018 van start gaan.

Het nieuws van Armitage is nog niet officieel bevestigd door Netflix. MijnSerie houdt je op de hoogte van nieuws over een derde seizoen van Castlevania en een startdatum voor het tweede seizoen.

Embed from Getty ImagesRichard Armitage
Vorige aflevering
It's Been a Strange Ride
It's Been a Strange Ride
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Karzal
08 jun 2018 16:52 -
Goed nieuws. Vond het een interessant eerste seizoen, maar vanwege het feit dat er maar 4 afleveringen waren weet ik niet eens zeker of ik het een seizoen kan noemen...
Reageer
Castlevania