Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Film van Burn Notice word binnenkort gemaakt

Er zal binnenkort begonnen worden met het filmen van een film voor Burn Notice. Het zal gaan op een prequel van Burn Notice met in de hoofdrol Bruce Campbell (Sam Axe) en zal geregisseerd worden door Jeffrey Donovan (Michael Westen). De twee uur durende film zal in het voorjaar te zien zijn USA network.

De film speelt zich af aan het eind van 2005 en volgt de laatste missie van Sam Axe bij de Navy SEAL. Het begint naar een factie van de Colombiaanse rebellen die het moeilijk maakt voor lokaal gestationeerd militaire peloton. Luitenant-commandant Axe word uitgezonden om het te onderzoeken. Als de missie vordert, ontdekt Sam de duistere geheimen van het gebied, het leren van de waarheid over opoffering, bedrog en uiteindelijk wat de moeite waard is om voor te vechten.

Het filmen zal beginnen in januari in Bogata een lokatie in Columbia.
Vorige aflevering
Reckoning
Reckoning
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TheShepherd
08 dec 2010 08:17 -
Het lijkt me wel leuk om wat van de geschiedenis van Sam Axe te zien, maar ik vrees dat deze film vooral mee wil liften op het succes van de serie...
Reageer
avatar_anonymous
08 dec 2010 10:55 -
Op zich lijkt het mij wel leuk maar verwacht er niet zoveel van. Het zal alleen op tv worden uitgezonden en ik weet niet wat voor budget ze hebben maar zal wel niet super veel zijn.
Maar kijken zal ik zeker!
Reageer
Burn Notice