Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Komische castings voor nieuwe serie Bupkis

De nieuwe komedieserie Bupkis van Pete Davidson heeft heel wat extra komische sterrenkracht toegevoegd om de al bevestigde castleden Joe Pesci en Edie Falco te ondersteunen.

Pete Davidson's semi-autobiografische serie Bupkis heeft een hele reeks komische televisie-acteurs aan zijn cast toegevoegd. Bupkis zal Davidson laten zien als een versie van zichzelf, vergelijkbaar met de half-echte op zijn leven gebaseerde benadering van Jerry Seinfeld in Seinfeld en Larry David in Curb Your Enthusiasm. Het creatieve team achter deze serie zit vol met oud medewerkers van Saturday Night Live, terwijl SNL-baas Lorne Michaels de uitvoerende producent is en de oude SNL-schrijver Dave Sirus samen met Davidson en Judah Miller de serie schrijft.



Joe Pesci (Saturday Night Live) als de grootvader van Pete Davidson (foto) casten is een enorme aanwinst voor Bupkis. De familie op het scherm wordt gecompleteerd door The Sopranos-ster Edie Falco die de moeder van Davidson speelt. De eerste beelden van Davidson en Pesci als hun personage tonen een eigenaardige nevenschikking tussen de twee, en de serie is al begonnen met filmen op Staten Island.

We kunnen nu melden dat een groot aantal bekende komedie-acteurs is toegevoegd aan de Bupkis-cast. Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) is aan boord, samen met het Everybody Loves Raymond-duo Ray Romano en Brad Garrett. De rest van de cast wordt ingevuld door Davidsons voormalige collega's waaronder Kenan Thompson, die met Davidson werkte aan Saturday Night Live en rijzende ster Chase Sui Wonders (Generation). De laatst bekende toevoeging aan Bupkis is Simon Rex (Typical Rick). De exacte rollen die de zes nieuwe castleden gaan spelen zijn op dit moment nog niet bekend.

De stand-upcomedy-optredens van Davidson reflecteren vaak op zijn leven, carrière en liefdesgeschiedenis, en hij is onbeschaamd openhartig in interviews. Het laat weinig aan de verbeelding over wat Pete Davidson denkt over het zijn van Pete Davidson. Eenmaal te zien op Peacock, zal Bupkis de meest geavanceerde lens zijn om de ster te leren kennen.
Vorige aflevering
Show Me the Way
Show Me the Way
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bupkis