Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Geen vierde seizoen voor Bulletproof

Er komt geen vierde seizoen van de Britse politieserie Bulletproof. Begin dit jaar werd het vierde seizoen besteld, maar Sky heeft dit seizoen toch afgeblazen.

Bulletproof ging in 2018 in première bij Sky1 en komt dus ten einde met het al verschenen derde seizoen. De drie verschenen seizoenen werden in de Verenigde Staten uitgezonden door The CW. De serie draait om het politieduo Bisschop en Pike. Naast dat ze samen werken als Britse NCA-detectives in Londen zijn de twee ook beste vrienden. Hoewel ze een enorm verschillende achtergrond hebben, hebben ze een diepe, broederlijke band die rust op hun morele code. Ashley Walters (Top Boy) en Noel Clarke (Chasing Shadows) vervullen de hoofdrollen.

Volgens Amerikaanse media zijn meerdere beschuldigingen van seksueel wangedrag tegen Clarke de reden dat het vierde seizoen toch niet door gaat. Het tweede seizoen werd begin dit jaar al besteld. De beschuldigingen kwamen vorige maand naar buiten. Overigens blijkt Clarke zelf de beschuldigen te ontkennen. Sky heeft nu besloten de pre-productie van het vierde seizoen te stoppen en de serie te beëindigen. Naast dat Clarke een hoofdrol vervult, heeft hij de serie ook bedacht en geschreven.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
03x03
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sproet2jes
22 Mei 2021 13:24 - 22 Mei 2021 13:48
Als de beschuldigingen waar zijn, is dat zeer kwalijk !
Maybe egoïstisch ... baal behoorlijk, dat er geen 4de seizoen komt. :(
Reageer
Bulletproof