Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX vernieuwt Brooklyn Nine-Nine, The Mindy Project, New Girl & The Following

FOX heeft Brooklyn Nine-Nine, The Mindy Project, New Girl en The Following vervroegd vernieuwd. Golden Globe winnaar Brooklyn Nine-Nine krijgt een tweede seizoen, The Mindy Project en The Following een derde en New Girl een vierde seizoen. Drie andere series waren al door de zender verlengd, namelijk Sleepy Hollow, Bones en Glee. FOX heeft dus een groot deel van de programmering al klaar voor het aankomende seizoen.

De zender kondigde al eerder aan dat er wordt afgestapt van het pilotseizoen. Deze snelle vernieuwingen getuigen van veel vertrouwen in deze series. Meestal zijn vervroegde verlengingen alleen weggelegd voor nieuw hit series of series die constant sterk presteren voor een zender. Voor New Girl en Brooklyn Nine-Nine is het een kleine verrassing, aangezien de series worden gewaardeerd door critici maar de kijkcijfers achter blijven. The Following daarentegen had een uitermate succesvol eerste seizoen. Het tweede seizoen van de serie heeft het heel wat moeilijker en heeft veel kijkers verloren. Dat de serie moest opboksen tegen de Olympische Spelen hielp daar ook niet bij.

Maar alle vier series worden goed bekeken in de dagen na de reguliere uitzending en dat wordt ook steeds belangrijker. Netwerken beginnen steeds meer waarde aan die cijfers te hechten en dat heeft FOX ook zeker meegenomen in hun beslissing om de series te vernieuwen. Voor de kijkers van deze series is dit dus heel goed nieuws.
Vorige aflevering
The Last Day (2)
The Last Day (2)
08x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
08 maa 2014 19:47 -
Yes!!! New Girl en The Mindy Project renewed. Nu alleen nog Raising Hope en ben ik weer hartstikke Happy.
Reageer
avatar_JanWillemK
09 maa 2014 08:50 -
Goed nieuws voor Brooklyn Nine-Nine en The Following.
Vraag me eigen alleen af hoe ze dat ooit gaan doen met The Following. Om nou weer een seizoen te doen met Joe lijkt me een beetje te ver gaan. Hij kan niet eeuwig verstoppen voor de FBI..
Reageer
avatar_anonymous
09 maa 2014 17:49 -
Ja, klopt. The Following is best leuk om één keer te kijken maar ben benieuwd hoe lang de serie door gaat. De FBI is best dom in de serie dus het kan wel wat duren voor ze hem te pakken krijgen.
Reageer
avatar_patrick_1987
11 maa 2014 15:04 -
Super blij dat new girl nog zozo een seizoen krijgt, vreeste al voor het ergste inverband slechte kijkcijfers van de laatste weken.
Reageer
Brooklyn Nine-Nine