BoJack Horseman

7.8 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Een vijfde seizoen voor BoJack Horseman

Netflix stuurde BoJack Horseman een tekstbericht om te vertellen dat hij een vijfde seizoen krijgt.

Netflix heeft de kritisch toegejuichte komische animatieserie BoJack Horseman vernieuwd met een vijfde seizoen. Om het te bewijzen staat de tekst op video.


Het vierde seizoen is op 8 september wereldwijd van start gegaan. Twee weken later is het besluit genomen om de serie te vernieuwen. Dat houdt in dat BoJack Horseman het niet slecht doet bij Netflix. De animatieserie voor volwassenen ging op 22 augustus 2014 in première en gaat over de legendarische ster BoJack (stem van Will Arnett) uit de populaire familiekomedie Horsin' Around uit de jaren negentig. Bojack probeert zijn weg te vinden in een leven dat bestaat uit zelfwalging, whisky en mislukte relaties. Met behulp van zijn sidekick, een man die Todd (stem Aaron Paul) heet, en zijn agent en ex-geliefde, de kat Princess Caroline (stem Amy Sedaris), is BoJack vastbesloten om een comeback maken in de wereld van entertainment.

Volg jij de pogingen van BoJack Horseman om terug te keren in de showbusiness?


Embed from Getty ImagesWill Arnett
Vorige aflevering
Nice While It Lasted
Nice While It Lasted
06x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Life (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Televisieserie richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
Nieuwe en terugkerende series staan er in het nieuwe schema van The CW. Het schema dat vanwege de coronapandemie later start dan normaal.
Vandaag, 13:00
Aankomende maand wordt het zevende seizoen van The Flash (2014) toegevoegd aan het aanbod van Netflix, een aantal dagen na de première bij The CW.
Vandaag, 12:00
Showtime heeft aangekondigd dat er een film komt van de dramaserie Ray Donovan, zodat de serie een afgerond einde krijgt.
Vandaag, 11:00
2
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Gisteren, 14:00
2