Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nederlandse serie Bodem krijgt een tweede seizoen

BNNVARA geeft de comedyserie Bodem, met Eva Crutzen in de hoofdrol, een tweede seizoen.

De afgelopen weken keek je iedere maandagavond naar de nieuwe Nederlandse serie Bodem. Inmiddels zijn alle zes de afleveringen uitgezonden, maar misschien smacht je net als vele andere kijkers wel naar meer. Gelukkig is er goed nieuws: er komt een tweede seizoen aan.

Bodem

In Bodem staat het leven van de 37-jarige Cat centraal. Door een vervelende gebeurtenis in haar verleden, vindt ze het moeilijk om op het juiste pad te blijven. Het eerste seizoen bestond uit zes afleveringen die inmiddels allemaal uitgezonden zijn. Maar daar blijft het dus niet bij!

In gesprek met BNNVARA heeft hoofdrolspeelster en regisseur Eva Crutzen namelijk aangegeven dat het tweede seizoen al in de maak is. Dit zegt ze over de nieuwe afleveringen: "Een kleine spoiler dan: in seizoen twee zit wat meer groei. Of tenminste, ik waag een poging om er wat meer groei in te krijgen. Maar het mag niet te veel zijn, want dat vind ik ongeloofwaardig.”

Op dit moment weten we dus wel dát er een Bodem seizoen twee komt, maar wanneer we ernaar kunnen kijken is onbekend. In het interview geeft Crutzen aan dat ze eerst het theater nog ingaat, dus de kans is groot dat we er minstens twee jaar op moeten wachten…

Veel kijkers zullen blij zijn met dit nieuws, want Bodem was volgens velen een echte aanrader. Op social media regende het de afgelopen weken dan ook lovende reacties.

In Bodem volgen we het destructieve leven van de 37-jarige Cat. Mensen om haar heen maken zich zorgen. Cat niet. Door een groot verlies binnen de familie, waar vooral niet over gepraat wordt, is van een gezin nog maar nauwelijks sprake. Haar moeder ís een paniekaanval. Haar vader heeft zich als zelfbenoemde coach gestort op het schrijven van zelfhulpboeken.

Ondertussen gaat zo’n beetje iedereen om Cat heen zich voortplanten, promotie maken en settelen. Terwijl ze allemaal voor haar gevoel hysterisch hun best doen om gezien te worden, doet zij er alles aan om zoveel mogelijk te verdwijnen. Verdwijnen in de nacht, onder water, in haar hoofd.

Het eerste seizoen van Bodem is terug te zien op NPO Start en NPO Plus.

Hieronder kun je de trailer voor Bodem bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
April
April
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Piwiajacied001
18 apr 2024 11:03 -
Vind het niks ! Jammer dan er weinig goede Nederlandse politie series worden gemaakt flikken reeks vind ik top maar op dat na word er weinig politie series gemaakt
Reageer
Bodem