Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Nederlandse Billions fan hoeft niet lang te wachten op het vierde seizoen

Het vierde seizoen van Billions, de financiële dramaserie van Showtime, gaat op 17 maart van start in Amerika, in Nederland hoeven we niet lang te wachten.

De kritisch toegejuichte serie Billions met onder anderen Damien Lewis en Paul Giamatti in de hoofdrol gaat op 17 maart van start bij Showtime. Het vierde seizoen zal slechts 24 uur later te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Vanaf 18 maart kan de Nederlandse fan al genieten van de dramaserie die zich richt op miljardair Bobby Axelrod (Lewis, foto (R)) en openbaar aanklager Chuck Rhoades (Giamatti foto (L)).



In het vierde seizoen lijkt het erop dat de beide mannen de strijdbijl (tijdelijk) gaan begraven om elkaar te kunnen helpen in de strijd tegen een voormalig protegé Bryan Connerty (Toby Leonard Moore), procureur-generaal Waylon ‘Jock’ Jeffcoat (Clancy Brown), Grigor Andolov (John Malkovich) en Taylor Mason (Asia Kate Dillon).

Ben jij blij dat je niet lang hoeft te wachten om Billions in Nederland te zien?


Vorige aflevering
Admirals Fund
Admirals Fund
07x12
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eentje
05 maa 2019 00:00 -
Mooi. Vind het een super leuke serie. Mee begonnen omdat de seizoenen van de door mij gekeken seizoenen afgekeken waren en opzoek was na eat nieuws en puur om Damian Lewis wat ik een geweldige acteur vind
Reageer
Billions