Billions

8.2 / 10
57 min
Drama, Financieel
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen voor Billions

De oorlog tussen Chuck en Axe gaat nog even door. Showtime heeft aangekondigd dat Billions een zesde seizoen gaat krijgen.

Maar er is meer nieuws te vertellen over het zesde seizoen van de financiële en juridische dramaserie. Want Corey Stoll (The Strain) is gepromoveerd naar regulier castlid. Stoll (foto) speelt Mike Prince in het vijfde seizoen en hij zal dus ook in het zesde seizoen een rol krijgen.Het vijfde seizoen, dat in juni werd stopgezet vanwege de coronapandemie, zal verder gaan in 2021, er komen nog vijf afleveringen. Het zesde seizoen zal ook in 2021 van start gaan. Uiteraard hangt alles af of de productie weer veilig van start kan gaan.

Vorige aflevering
The Limitless Sh*t
The Limitless Sh*t
05x07
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Lisey's Story, misschien wel Stephen King's meest persoonlijke seriebewerking, gaat volgende maand in première bij Apple TV+. Bekijk vast de eerste beelden in de trailer.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van Lupin begin volgende maand van start gaat. Daarnaast heeft de streamingservice de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 10:00
1
FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.
Gisteren, 16:00
2
Het tiende, tevens laatste seizoen, van Hawaii Five-0 verschijnt eind deze maand bij Videoland. De serie werd vorig jaar beëindigd.
Gisteren, 15:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Snöänglar (Snow Angels). We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00