Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Better Call Saul

Better Call Saul, de dramaserie van AMC en Sony Pictures Television, is vernieuwd met een derde seizoen. De serie, waarvan inmiddels vijf afleveringen zijn uitgezonden van het tweede seizoen, is één van de best bekeken dramaseries op de kabel. Vince Gilligan en Peter Gould zullen weer terugkeren als showrunners voor het derde seizoen met tien afleveringen die in 2017 van start zal gaan.

Better Call Saul is genomineerd voor zeven Emmy Awards, SAG Awards en Golden Globes in 2015. Het tweede seizoen trekt tot nu toe gemiddeld 4,4 miljoen kijkers per aflevering. Better Call Saul is een spin-off van de populaire serie Breaking Bad en vindt plaats zes jaar voordat Saul Goodman Walter White ontmoet. We leren Saul Goodman kennen als James ‘Jimmy’ McGill, een beginnend advocaat die zijn weg in de advocatuur nog moet vinden. In Beter Call Saul zien we hoe Jimmy verandert in Saul Goodman, de gehaaide advocaat die we kennen uit Breaking Bad.

‘’Het is een buitengewone serie die zijn voorganger eer aandoet, “zeiden Jamie Erlicht en Zack Van Amburg, voorzitter van programmering en productie bij Sony Pictures Television. “Vince, Peter, Bob en het team leveren een briljante verhaalvertelling en we zijn trots dat wij AMC onze partner mogen noemen voor nog een dik verdiend seizoen.”

Moet Beter Call Saul net zoveel seizoenen krijgen als Breaking Bad?

Vorige aflevering
Saul Gone
Saul Gone
06x13
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_CC11
16 maa 2016 16:59 -
Ik moet nog aan seizoen 2 beginnen maar wacht tot ze volledig online staat.
In ieder geval, en wat de heren voorzitters van programmering en productie bij Sony ook mogen beweren, het eerste seizoen van BCS was in vergelijking met Breaking Bad wat mij betreft een mager beestje.
Dus als de heren stellen dat deze reeks zijn voorganger eer aan doet verdenk ik hen er van dat ze te veel aan de borrel hebben gezeten.
Voorlopig lig ik dan ook niet wakker van het feit of er al dan niet meer seizoenen van BCS op komst zijn.
Reageer
avatar_antimidant
17 maa 2016 07:43 -
Breaking Bad kon mij niet genoeg bekoren.
Better Call Saul vind ik veel beter. Seizoen 1 was voortreffelijk.
Goede keuze voor een seizoen 3.
Reageer
avatar_Bartwin
17 maa 2016 09:58 -
Better call Saul zal altijd vergeleken worden met het uitmuntende Breaking Bad. Tegelijkertijd kent deze prequel genoeg diepgang en prima acteerwerk om boven het maaiveld uit te steken. Dus prima idee dat derde seizoen!
Reageer
avatar_KoNijn
18 maa 2016 10:16 -
Leuk! blij mee.
Reageer
avatar_anonymous
28 maa 2016 14:46 - 28 maa 2016 14:46
Ik zie, na seizoen 1 gezien te hebben geen enkele overeenkomst met Breaking Bad, ok Saul dan, als enige! Beiden leuk, dat wel, maar heel anders.
Reageer
Better Call Saul