Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

First-look foto's en teaser van live-action serie Avatar: The Last Airbender

Netflix heeft een eerste blik op de aankomende live-action versie van Avatar: The Last Airbender vrijgegeven.

De cast van Avatar: The Last Airbender verscheen op het wereldwijde fan-evenement Tudum van de streamer in São Paulo, Brazilië, en gaf een preview van een teaser met de elementen, die je kunt zien in de video onder dit nieuwsbericht.

Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka), Dallas Liu (Prince Zuko) en Gordon Cormier (Aang) vormen de cast van de serie die in 2024 uitkomt.

13693 Avatar: The Last Airbender foto 3

De serie is een adaptatie van de bekroonde en geliefde Nickelodeon animatieserie met dezelfde naam. Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita) is showrunner, uitvoerend producent en schrijver. Naast Kim zijn Dan Lin en Lindsey Liberatore (Walker, Walker Independence) van Rideback de uitvoerende producenten, evenals Michael Goi (Swamp Thing (2019), American Horror Story). Goi, Roseanne Liang (ook een co-uitvoerend producent), Jabbar Raisani en Jet Wilkinson regisseren.

Avatar: The Last Airbender speelt zich af in een wereld die is verdeeld in vier naties: de Water Tribes, het Earth Kingdom, de Fire Nation en de Air Nomads. 'Benders' zijn mensen die het vermogen hebben om het element dat bij hun natie hoort telekinetisch te manipuleren en te beheersen met gebaren die gebaseerd zijn op Chinese vechtkunsten. De 'Avatar' is de enige persoon die alle vier de elementen kan buigen.

Bekijk hieronder nog twee first-look foto's en de teaser van Avatar: The Last Airbender.

13693 Avatar: The Last Airbender foto 1

13693 Avatar: The Last Airbender foto 2
Video on youtube
Vorige aflevering
Legends
Legends
01x08
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
19 jun 2023 20:12 - 19 jun 2023 20:12
Beter dan de animatieserie word het soeiwso niet maar slechter dan de film kan ook weer niet. Het zal er ergens tussenin zitten maar ik ga er niet vanuit dat het een succes zal worden.
Reageer
Avatar: The Last Airbender (2024)